Ekonomiczniej :wink: szybciej kopie :wink:
Wersja do druku
Ekonomiczniej :wink: szybciej kopie :wink:
zgubiłam się to ja za dwa lata zostanę "Chusto Pierdołą" czy "Starą Torbą" bo jak to drugie to przemyśle posiadanie piątego dziecka :lool: :lool: :lool:
a potem będziemy wnukom bajki na dobranoc opowiadać, jak to pewne forum wpędziło hanti w wielodzietność.Cytat:
Zamieszczone przez hanti
ale może to lepsze niż winko przez słomkę na ławce emeryckiej :mrgreen:
prosze, prosze jak to nasze moderki sie pieknie wywinely :mrgreen: Po co kolezanki upominac, ze pija po nocach na watkach (jeszcze by sie obrazily). Jak sie z nich troche posmiejemy, to i tak im sie chlac odechce :lool: :lool:Cytat:
Zamieszczone przez mart
to może przez kilka słomek na raz, co by szybciej kolejną butelkę zacząć.. :wink:Cytat:
Zamieszczone przez miedziana
a ja do winka torcik postawię, mężowy, urodzinowy :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez dagusiaJot
smacznego, Kochane! :kiss:
Cytat:
Zamieszczone przez a.szrek
O! To dzisiaj też imprezka???? i to z torcikeim 8))
PS normalnie aż się zastanawiam, czy ten wątek nie powinien być w jakimś ukrytym podforum :hide:
PS2 ale klimat emerytek chyba fajny jest skoro kobitki tylko na "urlopach chustowych", z brzuszkami do nas dołączają :jump:
ja też. normalnie Sodoma i Gomora :twisted: na młodzież się narzeka, a tu prosze:jakie dzisiaj mamy emerytki :twisted: :twisted:Cytat:
PS normalnie aż się zastanawiam, czy ten wątek nie powinien być w jakimś ukrytym podforum :hide:
:lool:
no to na zdrowie :twisted: ja się mogę napić.... melisy chyba :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez lidka
a i tak zaraz mnie potomek spać wygoni więc hulaj dusza emerytki na ławeczce :D
jasnie pani kochana, śmiech to zdrowie :lool: :lool: :lool:
a że wam się odechce (winka, forum, plotek czy czegotamjeszcze) to jakoś nie wierzę :mrgreen:
możemy impreze na babskie przenieść ale chyba szkoda tych karcących nielicznych męskich głosów rozsądku 8))Cytat:
Zamieszczone przez stasiu-lova
ta, wymachiwania :twisted:Cytat:
(winka, forum, plotek czy czegotamjeszcze)
tylko gdzie te głosy??? :roll:Cytat:
Zamieszczone przez mart
Tu głos rozsądku!Cytat:
Zamieszczone przez a.szrek
No to chlup... wypijmy za błędy! Dzisiaj ja napoczynam flaszke.
Ja tez jestem chustotetrykiem... pozostało mi służyć jako jedna strona hamaka z chusty. Kolejnych chustoszków w przyszłości raczej nie przewiduję :whistle:
:lool: :lool: :lool:
na zdrówko!!!
W związku z powyższym (koniec noszenia w chuście) ja również zastanawiam się :confused: nad sprzedażą swojej Inki...oto ONA, prawie nówka, ale dość złamana... :thumbs up:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/w...bsDzOhAIGX.jpg
hahahaCytat:
Zamieszczone przez skywalker
głos rozsądku :roll:
tytuł wątku spowodował prawie spadniecie z emeryckiej ławeczki bom sie zachłystneła winkiem z radości wszelakiej :applause: :applause: :applause:
przy kim moge się przysiąść?? i komu polac???
przez słomke pijac nie będe - za wolno ;)
gdyby nie to że nei lubie zbożówki to bym lyknela Skywalker :lool: :lool: :lool:
a.szrek ale ja pierwsza się ustawiłam w kolejce do testowania torcika a kolejka w wątku jest ważna 8))
co do ławeczki to hmmm żeby się z niej loża szyderców nie zrobiła :twisted:
(może jak zechce na niej usiąść to już nie będziecie mi tego pamiętać)
no to ja się dosiadam
miłe panie i.....miły panie
nie że jak tak z pustymi rękoma....no to półwytrawny Kagor Mołdawski....
tak, tak, wypijmy za błędy (nie tylko te popełniane przy wiązaniu)...
Z torcika wysiadam, bo nie lubie slodkiego, ale Panu Szrekowi 100 lat!!!
Przenosic chyba watku nie trzeba, chyba, ze gorszymy kogos :hide:
http://images41.fotosik.pl/87/9060540904c90e46.jpg
Poznajecie? :lool: