dzięki za spotkanie, było przemiło :D i czekam na focisze
Wersja do druku
dzięki za spotkanie, było przemiło :D i czekam na focisze
przemiło i przesmacznie (dzięki opolanko) ;)
Dziękuje...........bylo suuuper/....
A która gra na czymś (nie na nerwach) w celu akompaniamentu podczas kolędowania? Albo mąż/wujek/kuzyn/ojciec którejś? Bo chcemy na początku stycznia się spotkać, prawda?
Dobra kochane, zapraszamy na wymianki 12.01 (sobota) o 16.00 w Akademii Szkraba. Oprócz wymiany ubraniami dzieci mogą pobawić się zabawkami z Mamoteki.
Poza tym po wymiankach, koło 18.00 będzie kolędowanie :-)
Przyjdźcie licznie i w dobrym humorze! Domowe wypieki mile widziane :-P
https://picasaweb.google.com/1016509...CNvfwrrIqILhFA
No właśnie, zapraszamy! :)
Marcin Przyjdzie z gitarą, ma być Maya ze skrzypcami. Ktoś jeszcze na czymś gra? Mam w domu akordeon i bębenki...
i perkusję :-P
ps. fajne fotki!
Czy ja pracuję, czy ja pracuję... Hmmm. Chyba pracuję... ALe mam ciuchy których bym się pozbyła, więc pewnie się postaram :)
postaraj się, będzie fajnie :-)
Dziś w radiu zapowiadałam i ponoć ktoś przyjdzie od nich też :-)
No właśnie nie wiem jak się wyrobię, bo bym musiała albo po pracy zapylać po dzieciaki albo zostać a wtedy mnie mąż zabije :P
ZObaczę jeszcze...
A ja teraz zobaczyłam dopiero zdjęcia z ostatniego KK - fajniutkie! :D
A kolędowanie i wymianki jak zwykle bardzo udane!
Noż a ja nie dotarłam, najpierw się teściowa zapowiedziała a potem zlot babski dawno nie widziany i niespodziewany...
Może w lutym, ale też mam grafik napięty :/
Słuchajta! Na lutowym Klubie Kangura będzie mała niespodzianka: sesja zdjęciowa. Proszę więc o informacje, kto jest chętny i kiedy się spotykamy (niedziela of kors). Sesja będzie bezpłatna. Mam taką idee fix, żeby była jakaś tematyczna - na przykład jak w chustach nosiły nasze prababki (i stylizacja retro). Albo może stylizacja afrykańska. Może do tego jakaś wystawa itp.?
Czekam na pomysły.
Poniżej link do fanpejdża fotografki na fb https://www.facebook.com/fototwojegodziecka
Czyli rozumiem że spotykamy sie 10 lutego ok.10:30 w Bajkowie?
tak :)
weźcie chusty, przebrania itp.
Moi oboje chorzy, a i ja w poci agam nosem :/ także tym razem też nie dotrzemy niestety :(
Nosz :mad: A ja w Opo będę w sobotę. Musiałabym u teściowej przenocować, hmmm, pomyślę :roll::-)
Trzymajcie kciuki za nasze przybycie... bo dziś stawiałam bańki EMI :(
a my na 90% bedziemy :)tylko przebrania nie mam żadnego:hide::hide::hide:mam jeno kapelusz wiedźmy a to do prababki nijak sie ma:ninja:
Scarlet, &&&&&& zdrówka życzę
kobitki widzimy sie jutro:hey: