To jest na prawdę bardzo fajna chusta , i na dodatek porządny kawał szmaty.
Wersja do druku
OT - amst Ty dostałaś moje privy? :ninja:
matysiu - to widać po moim wiązaniu na nowej szmatce :mrgreen:
Hej - tak i odpisałam przez telefon - nie dostałaś odp?
nie - dlatego pytam :(
:szok:
O ja cie.....piękna!!! No nie przypominam sobie żeby jakaś szmata tak zyskała w akcji. Zamurowało mnie:O
A jak ja się cieszę:lol:
Ola - sprzedac zawsze zdążysz, one cudne są, no...brak słów:love::love: A prezentujecie się w nich nieziemsko pięknie :thumbs up:
Jak zostanie - cieszyć się:)
Jak pójdzie - mieć nadzieję, ze pojawi się w Twoich upragnionych kolorkach;-)
Oliwkowej przędzy po jaskółkach na pewno trochę zostało, a przecież elfy nie pochłonęły wszystkiego;-)
No ja bym chciala taki niebieski z zielonym/oliwkowym wzorem :thumbs up:
koniczynki na tle pogodnego nieba - sielanka :razz:
:D Na takie to chyba i ja bym się skusiła (choc sama oliwka dla mnie jest paskudna:lol:)
Dzis razem z czerwonymi, ponownie niebieskie i szare tez beda ;)
chyba Nati zmienia koncepcje wypuszczania limitów. Dzieli na 2 rzuty :)
Ja czekam na zielono/niebieskie albo kremowo/zielone :)
A z tymi dwoma rzutami to po prostu zwroty albo anulacje wypuszczają razem z nowymi wg mnie.
A w piątek albo poniedziałek wyjdzie coś nowego znów pewnie. Ciekawa jestem czy koniczynki wyjdą z jedwabiem. :ninja:
Nie ogarniam tej koncepcji kilku rzutów :hmm: Pisałam do nich w sprawie koniczyn, na liście rezerwowej niby jestem, ale zero odzewu jak dotąd, a dziś będą w sklepie, więc po kiego grzyba jest ta lista:hmm:
Zuzolcia przez Twoje zdjęcia w akcji zaczynam się zastanawiać, czy nie wziąć tych czerwono-białych :p
W tym wzorze jest jedno miejsce, gdzie wszystko się zlewa i jest jedna wielka plama o bliżej nieokreślonym pochodzeniu i to strasznie mnie drażni - a w Twoich zdjęciach właśnie nie widać tego :?
A mnie odpisali, że odezwą się jak tylko "coś będzie wolnego"
Ehhh, nie warto się nad tym pochylać.
Tym bardziej, że moje koniczynki już do mnie jadą (mam nadzieję;-)) więc mam to gdzies:whistle:
kurka, te czerwono białe piękne... ale one też dziś będą?
mnie też, podobaja sie czerwone
te niebiesko-czerwone wyglądają też super na zdjęciach