kciukasy zaciśnięte!:high:
Wersja do druku
Teraz dopiero doczytalam, ze v2 ma miec kremowy watek zamiast bialego w v1. Mnie chyba nawet bardziej odpowiada kremowe.
A tu sa fajne zdjecia tego pierwszego chyba, bo drugiego podejrzewam jeszcze nikt nie ma...
http://www.allthingsmaverick.com/pos...th-hemp?ref=nf
No właśnie mnie się jednak wydaje ,że wszyskie w europie to jednak v2 , bo całość v1 u rosjanek.
A różnica ma być delikatna.
:love:
Jak będzie takie jak Antracyt albo Grass to jest ok.
Mailnelam wczoraj do Didka i chyba jeszcze maja petrola bo na dniach f-re maja mi wyslac. Jak myslicie, nosne beda? Warto brac??
pliz, moze ktos doradzic o tej nosnosci konopii petrol???
Aniu u nas tylko Pondo je ma:) tzn udali jej sie nabyc, ale nie wiem czy juz do niej dojechalo, wiec nie ma kto doradzic.
Fakture dostalam... kasy szukam teraz by zaplacic :) mam nadzieje ze konopki nosne beda bo 2 chusty musze sprzedac za nie :)
Nie spodobają się, chętnie przytulę. Chustę ;-)
O mój boże:D
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:: heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
:heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:: heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:
Dotarł!!!!!
Oczywiście jestem w pracy, a na zapleczu lezy petrolek, wiec co minuta znajduję pretekst by zaglądnąć tu i spojrzeć:) Kolor nieziemski, taki kolor morza karaibskiego:cool:
Wydaje się idealny, twardy no bo to konopia, ale, chyba szmatan:)
Napisze jutro, bo dziś pranie i suszenie!
Ach i och!
ja dostalam dzis awizo, odbior po 16.00 - to chyba to....:oops:
do mnie, a właściwie do Frezis też idzie! dwie sztuki upolowałam, jedno przerobię na wezgłowie nad łóżkiem:-)
No wiesz:omg: nie bądz taka odsprzedaj jedno:ninja: