nie zgodze sie, wazki jedwabne byly sporo ciensze od innych jedwabii i kiepsko nosiły.
Wersja do druku
Honsiu z kaszmirem mają taką samą grubość jak koty kaszmirowe. Są średniej grubości, grubsze od diamentów, ale ciensze od np. kotów z lnem.
Natalio, czy one tez takie szerokie jak koty????
To ja też podpytam Cię Natalio - czy Honsiu bedzie jeszcze z innymi domieszkami? bardzo mi się ten wzór podoba a jakoś średnio mam ochotę na kaszmir:oops:
Nie mierzyłam kotów, ale te mają 80 cm przed praniem. Po praniu powinny się trochę wykurczyć. Japan był inny, bardziej zbity, bo był tkany innych krosnach. Z tamtych krosien powinno coś jeszcze być, ale dopiero w styczniu.
A szerokośc tez od krosen zalezy? Bo mi strasznie nie leżą te szerokie:(
Natalio, skoro tu jesteś, to też zapytam - dlaczego te ostatnie chusty są tak szerokie??? teraz już wszystkie takie będą?
Dzięki! :hey:
W takim razie czekam z niecierpliwością na Honsiu! :high:
Mała ilość kaszmirowych Honsiu powinna jeszcze dojechać na przełomie roku, bo nie wszystko dojechało od razu. Ale to będą dosłownie pojedyncze sztuki.
Co do innych mieszanek, to myślę, że jeszcze coś będzie w innych kolorach, ale w tej chwili ciężko ustalić co.
Chyba rzeczywiście trzeba by założyć wątek pytaniowy do Natalii...:roll:
Natalio: :thumbs up: czy :thumbs down:
Bo pytań do Ciebie byłaby cała masa...:mrgreen:
Moim skromnym zdaniej wzór idelanie pasuje do porządnego lnu:mrgreen:
Byłoby...:love:
Nie mam jeszcze konopi w mojej stajni ;), a bardzo bym chciała. Marble to nie to, czekamy na więcej! :hey:
Jaka cena byla za 4,2 w Eurach?
Moje koty kaszmirowe mają po praniu 75cm... ale ważą jakoś koło 710g jak pamiętam. Więc wychodzi że honsiu jet jeszcze cieńsza?