albo nansei ROTFL
szaro-szaro-szara :D
Wersja do druku
o, szaro-srebrno-grafitowa !!tak!;-) (to mialas na mysli piszac szaro-szaro-szara?;D
(jednakowoz nie nansei)
Dmuchawce tyż, jak najbardziej :) Ale z różem... może niektórym mamom chłopców i się spodoba, ale mi nieeeee :ninja: Mimo wszystko optuję za neutralnymi kolorami :) Natalia chyba najlepiej wie, co cieszy się największą popularnością.
Kurczaki, z flamingami się udało dotkać... to może i teraz się uda, co?????
Green_naranja najlepsze ujęcie tematu :) popieram w 100%
Przecież już to przerabiałyśmy w lipcu... :ninja:
http://www.chusty.info/forum/showthr...t=60267&page=1
Wciąż głosuję na moje gile... :mrgreen:
proponuję konkurs na najbardziej absurdalny wzór :D
bo typy zaczynają mnie już bawić :mrgreen:
To ja poproszę paprotki lub dmuchawce czarno-zielone - może być kaszmir, alpaka i może nawet być jedna sztuka bylebym wiedziała kiedy...:mrgreen:
mam nadzieje ze sie nic nie pojawi teraz, kiedy wychodze na poczte:ninja:
Mnie się marzą wełniane jaskółki granatowo-ciemnoniebieskie. Coś jak prawdziwe odlatujące na ciemnym letnim niebie... Ech, rozmarzyłam się...
Ja bym chciała czarno-białe dmuchawce z kaszmirem.
Były takie kiedyś?
A może jakiś dyżur zrobić godzinowy - każdy staje na godzinkę i bawi się klawiszem F5 na stronce Nati? Potem zmiana warty itd.... Tylko trzeba by z góry wiedzieć co komu pasuje i jaki rozmiar :)
Szare jaskolki z welna to taki pewniak, ze dziwie sie producentowi, ze nie dal info na fejsie i nie utkal tego w sporych ilosciach. Ja tez bym chciala welniane szare jaskolki, choc nigdy przedtem na temat chust nati zafiksowania nie mialam, ale przeciez to taki ladny wzor, kolor i welna, ze nic tylko brać.
;) dmuchawce +1
albo hokkaido, oto byl fainy wzor