na szczescie dla mnie chwilowo jestem nie-indio-silkowa :) a elipsy sa za drogie ;) chociaz kto wie, moze kiedy sie spotkamy....
Wersja do druku
na szczescie dla mnie chwilowo jestem nie-indio-silkowa :) a elipsy sa za drogie ;) chociaz kto wie, moze kiedy sie spotkamy....
A gdzie? Bo Petisu nie odpowiada, czy zamówienie u niej potwierdzone...Cytat:
Zamieszczone przez tulipowna
petisu wyjechala na chwile, wiec cierpliwosci, na pewno odpowie :)Cytat:
Zamieszczone przez comega
w razie czego pisz do arabelli - ewa@gugu-gaga.pl
ja tez chce silka!!!
jesli jeszcze sa, prosze dla mnie zarezerwowac indio 6
no wiec indio silk, jak donosza moje zrodla, bedzie mocno limitowany... :| :| :|
???????? znaczy się że co ?????
Że mało Ci ich przypadnie??
pewnie znaczy,ze nie mamy na nie szans :evil:
no raczej.Cytat:
Zamieszczone przez picikola
ale czekajmy.
edit: w sensie, że mi mało przypadnie? ależ ja nie potrzebuję nawet dwóch indio silk. jedno wystarczy :) :) :) chyba że czegoś nie rozumiem.
nie strasz, mam nadzieję że moje wczoraj klepnięte u Petisu, będzie mojeCytat:
Zamieszczone przez pasja
dziewczyny nie dobijajcie mnie, bo jak mojego wyczekanego, wymarzonego jedwabiu nie dostanę to chyba w deprechę wpadnę :( Gdybym wiedziała, że u Agaty niepewne to bym ze strony zamówiła :?
w deprechę to ja zdążę wpaść zanim Agata wróci i nam odpowie :cry: a ze stopki wynika że do niedzieli jej nie maCytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
no to trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :roll:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
A ja powiem tak... macalam dzisiaj silka Ani, mierzylam na krociutko te chuste, bardzo piekna, szlachetna, mieciutka... ale ja wole len...tylko mnie nie zlinczujcie... Teraz juz nie mam dylematu, czy kupowac silka... najwyrazniej jeszcze do niego nie doroslam :lol:
ja nie wiem czy do silka dorosłam, ale pomyślałam sobie że o ile jej nie zafarbuję na różowo :wink: :lol: to jak mi po dłuższym noszeniu nie będzie pasowała to pójdzie na ebay :D
wszystkie silki w rozmiarze 6 u mnie tez klepniete :)Cytat:
Zamieszczone przez kobra
ciekawe czy dla mnie starczy...? 8))
Linda - ja sie chyba z Toba zgodze, na razie do mnie silk nie przemawia, kupilam jedwabne fale od Ani i tez sie wciaz zastanawiam czy je zatrzymac, ale daje sobie czas do namyslu ;) wole welne i bawelne, moje konopie sie strasznie gniota - czy len ma podobnie? Na razie kocham welniane indio i zare. Zobaczymy co bedzie dalej :)Cytat:
Zamieszczone przez Linda
moje konopie też,ale to normalne u konopii :evil:
do mnie kolor silka nie przemawia,ale jak go farbnę na purpurowy to przemówi :lol:
wręcz zawrzeszczy :mrgreen:
ja mam mocne postanowienie żeby nie farbować, ciekawe jak długo wytrzymam :lol:Cytat:
Zamieszczone przez magda1980
nie farbuj Madziu....... akurat jedwabiowi to szkodzi :? nawet w tych akuratnych dla niego farbkach....