a mnie z forum mamowego przywiało :lol:
Wersja do druku
a mnie z forum mamowego przywiało :lol:
(Dzień dobry Wszystkim)
... do chust, że są, trafiłam przez moją szwagierkę, która nosi
... do tego forum przez sygnaturkę Hanti z forum Dzieci wrzesień 2008
ale jeszcze nie noszę, czekam aż będzie kogo ;) - jeszcze parę dni pewnie się zejdzie na czekaniu
i ja się Witam :)
trafiłam tutaj przez forum gazetowe,
Nasza przygoda z chustą zaczęła się pół roku temu kiedy to przez przypadek przeczytałam post na gazeta.pl...
Witamy się i wszystkie chustomamy pozdrawiamy :)
A ja trafiłam przez forum........................torebkowe :D :D :D
Ja tu trafiłam z rok temu z gazetowego, ale zajrzałam i tyle, teraz znowu z forum, ale już innego o tego
http://wielodzietni.net/index.php
Ja też z gazety:)
Hej!
Przyszłam z gazetowego, po tym jak jedna z forumowiczek podpowiedziała, że poszukiwaną przeze mnie chustę ktoś tutaj sprzedaje. Owszem sprzedawała, ale się wycofała..., szkoda.
Pozdrawiam wszystkich :D
z gazetowego przyszłam :)
trafiłam tu z........... :hmm: kawałka szmaty... :poke:
z wyszukiwarki
Szukałem jakiejś alternatywy dla wózka, myślałem o nosidełku-wisiadełku ale jakoś mi nie pasowało (mam w toto dziecia wsadzić? noł łej). Grzebałem, grzebałem, aż trafiłem na bebelulu - tam dowiedziałem się czym jest chusta i prawie kupiłem rapalu (mają reklamę potężną). Tuż przed kupnem pojawiło się pytanie: Jaki rozmiar? ... i bęc - oto jestem :)
p.s.
Podczytywałem już wiele forów (z różnych dziedzin) ale tylko tu jestem zalogowany i - choć niewiele piszę (wstydliwy jestem to się nie odzywam :hide: ) - dobrze się tu czuję mimo, że większość tutejszej męskiej populacji to mężowie foremek a ja tu sam z siebie jestem (moja żonka raczej wózkowa).
p.p.s.
Bebelulu też nie kupiłem. Kilka minut rozmowy z Olą od Girasola i wszystko stało się jasne :mrgreen:
Jeszcze raz dziękuje Olu!!!
szukałam chusty jakiejś używanej, na gazetowym niewiele było, więc przez wyszukiwarkę trafiłam tu, kawalek szmaty to mał pikuś przy info ;)
a jest tu, jak widzę baaardzo przyjemnie i miło !!
och, zostanę tu, zostanę :jump:
ja rowniez pochodze z gazetowego :)
kilka osob z roznych zupelnie miejsc ( for) polecalo mi te stronke i forum jako miejsce gdzie dowiem sie wszystkiego :) wiec jestem i pozdrawiam :)
A "wkręciła" tutaj kolezanka. Ona od samego początku chciała mieć chustę. Ja przekonałam się do chusty dopiero niedawno. Choc przyznam,że jeszcze nie do końca sobie z nią radzę. Ale, może potrzebuję więcej czasu :-)
A ja z wegedzieciaka :D
Przez wyszukiwarkę, a bardziej konkretnie dzięki Chuścianemu Zakątkowi.
przez wyszukiwarkę - szukając informacji na temat EC ;)
Ja też przez Chuścianyzakątek :) , jeszcze w ciąży wiedziałam, że mur-beton będę się motać :D :D :D .
ja dzięki artykułowi w Echo Katowic, który podsunęła mi koleżanka wiedząc, że noszę chusty. Sposobało jej się określenie "chustomamy" ;)
:jump: a my rowniez przez wyszukiwarke :) szukalam czegos zamiast wozka i czekam na moja pierwsza chuste :)... mieszkam w malej turystycznej miejscowosci i czasem az strach z tym wozkiem pchac sie w miasto bo ludzi jak mrowek a mam z wozkami jeszcze wiecej i czasem ciezko nawet w autobus sie wepchac :( ... po za tym najbardziej mi szkoda na spacerach ze moja Julcia jest tak daleko ode mnie :(:(... i do tego niedawno czytalam taka ksiazke w ktorej opisywano historie kobiety porwanej w wieku 3 miesiecy wlasnie z wozka :(:(... czasem taka glupia mysl mi przeleci przez glowe ... a tak w chuscie mam dzieciatko bliziutko przy mnie :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ... no i tak przez wyszukiwarke trafilam tutaj i czytam aby skorzystac z wszystkich madrych rad i oswiadczen :lool: