Re: aż mi się cieplej na sercu zrobiło :-)
Cytat:
Zamieszczone przez burdzia
jest nadzieja,ze mi Ktoś wskaże drogę motania :-)
Olgap- ja się dostosuję, kiedy tylko miałabys chwile czasu i ochoty...hmmm tak myslę gdzie- ja oczywiscie zapraszam serdecznie do siebie do domu- ale niestety kawałek od Rynku mieszkam(nad Odra, okolice Browaru) no i nie mam auta,zeby Cię przywiezc na tygodniu.
Burdzia to mieszkasz niedaleko mnie.Ja mieszkam na Damrota. Możecie się u mnie spotkać, a ja ewentualnie mogę pokazać Ci jak wiązać podwójny X, jak zakładać poucha i MT.
Zapraszam. Dajcie znać na pw.
Z miłą chęcią spotkam się z chustomami.
Re: aż mi się cieplej na sercu zrobiło :-)
Cytat:
Zamieszczone przez agaB4575
Cytat:
Zamieszczone przez burdzia
jest nadzieja,ze mi Ktoś wskaże drogę motania :-)
Olgap- ja się dostosuję, kiedy tylko miałabys chwile czasu i ochoty...hmmm tak myslę gdzie- ja oczywiscie zapraszam serdecznie do siebie do domu- ale niestety kawałek od Rynku mieszkam(nad Odra, okolice Browaru) no i nie mam auta,zeby Cię przywiezc na tygodniu.
Burdzia to mieszkasz niedaleko mnie.Ja mieszkam na Damrota. Możecie się u mnie spotkać, a ja ewentualnie mogę pokazać Ci jak wiązać podwójny X, jak zakładać poucha i MT.
Zapraszam. Dajcie znać na pw.
Z miłą chęcią spotkam się z chustomami.
hmmm. :? kochana ale ten post to rok temu zakładany był :wink: :D Spotkanie sie wtedy odbyło, a burdzia motac się nauczyła. Zresztą chyba już dawno tu nie zaglądała