Wg mnie jest ślicznie! Chyba najładniejsze forum jakie widziałam :) |Tylko czcionka tematów za jasna, ale poza tym - hohoho!
Wersja do druku
Wg mnie jest ślicznie! Chyba najładniejsze forum jakie widziałam :) |Tylko czcionka tematów za jasna, ale poza tym - hohoho!
Wpisuje chusty,wyskakuje mi strona,patrzę-chyba nie ta,więc wpisuje znowu,kurcze i znów wychodzi coś nowego-próbowałam trzy razy :hide::hide::hide::hide: nagle olśnienie-to nasze forum,ale w innych kolorach :duh::duh::duh: Jeszcze się nie przyzwyczaiłam,więc nie oceniam :)
Zupełnie nie moja kolorystyka. Do reszty pewnie się przyzwyczaję.
Oraz po przejrzeniu kilku stron nowych postów oczy protestują :(
a dlaczego nie ma daty i godziny posta?
jak dla mnie kolory za blade i troche mało czytelnie się zrobiło, ale to pewno kwestia przyzwyczajenia. Doceniam prace modów :D i wiadomo, że cięzko kazdemu dogodzić.
Ojej jakie zaskoczenie! Kolory... czcionka... wszystko inne!
Ale mam jedno pytanie.... gdzie tu jest godzina posta??? bo patrzę, patrzę i znaleźć nie mogę daty i godziny napisania konkretnego posta... pewnie ze mnie oferma, ale pomóżcie dobre kobiety :)
ja tez w szoku :omg:
troszkę dziwnie, ale :applause:dla modów
pewnie to kwestia przyzwyczajenie sie do nowości
p.s. ja date i godzine widzę nad avatarem
julcia przeczytaj mój post wyżej
Wyraźniejsza czcionka przy nowych postach. Dziękuję :)
jak dla mnie za blado
pewnie z czasem przywyknę
najlepsze były zielone strony :)
mnie się podoba :)
No dobra, odpuściłam ideologię i włączyłam forum na IE.
Wszystko mi tam działa, nic się nie rozjeżdża, godziny postów wyświetlają się jak należy - nad avatarami...
jest wyraźniejsza czcionka no i szybko można się dostać do odpowiedzi, nie trzeba zawzięcie klikać w odpowiedź poczym walczyć z szybką
mi się zmiany podobają
o, teraz jest lepiej :)
dzięki :)