ale super tylko krotko.... no i ten minus mi sie podobał: jedynie taki, że rodzice czasem się nie uczą chust i źle wiążą... Nagrałam dla męża- może go przekona bardziej :)
Iza super a Janka słodziak... A pawieeeee cud miód...
Wersja do druku
ale super tylko krotko.... no i ten minus mi sie podobał: jedynie taki, że rodzice czasem się nie uczą chust i źle wiążą... Nagrałam dla męża- może go przekona bardziej :)
Iza super a Janka słodziak... A pawieeeee cud miód...
Baaardzo mi się podobało. NIezapominajko, Wymiatałyście z Janeczką :) A jak zobaczyłam Was w pawiach to o mało się nie zapowietrzyłam :)
Pamiętam jeszcze czasy gdy PZ twierdził, ze nie można maluchów nosić w pionie, że najwcześniej od 4 miesiąca i jeśli chusta to tylko 'torba" na dziecko.
Cudownie, że wkręcił się w temat, dobrze że to rozgryzł, że nie trzyma się jedynej słusznej racji.
Wiadomo: nas przekonywać nie trzeba, my to z chęcią oglądałybyśmy filmy pełnometrażowe o chustach ;) Ważne jak różny był to materiał od wczorajszego z Urbańskim. Mądry rodzić będzie wiedział czym się zainteresować :)
czy ten odcinek jest już w necie??
Swietny material! achhh w koncu cos mądrego PZ powiedzial! Nooo juz mi lepiej troszke bo po wczorajszym materiale .. echh szkoda gadac :(
Dziewczyny dalyscie rade! janka jest cuuudna!
dziewczyny dzięki za miłe słowa PZ był bardzo miły i pro jeśli chodzi o noszenie prowadzący był zachwycony Janką
odezwe się wieczorem bo jedziemy teraz do babci
buziaki Iza i Janka
nie ogladalam bo przeciez swoje 11 godz. musze w pracy wysiedziec, ale fajnie ze bylo ok. paradoksalnie troche mi to humor moj porpawiło. No i przyznajcie, spiace dziecko w chuscie to jest najpiekniejszy widok, i nie zmienie swojego zdania. nie ma nic piekniejszego.
mnie tez się podobało, bardzo! a wtulenie się Janki w mamusię, cudne było :)
tylko kontra wczorajszemu odcinkowi PZ mógł powiedzieć, że wisiadła to samo zło i nie należy ich używać ;)
iwem, czepiam się, ale wczorajszy Urbański tak mnie zirytował, że jeszcze bardziej go nie lubię:mad:
ja jak zwykle przegapiłam... no ale teraz czekam aż będzie w necie :)
ale fajnie że Zawitkowski wreszcie pozytywnie mówi o chustach, pamiętam jak jeszcze niedawno BebeLulu tak reklamował.
A co do Urbańskiego, to ja się dziwię, że taki ktoś ma taką rolę w tym programie, przecież facet widać że nie ma o tym co mówi zielonego pojęcia i dla niego najważniejsze jest żeby wszystko było jak najbardziej naszprycowane techniką...
Właśnie zaczęli umieszczać filmy na serwerze, więc za kilka chwil powinno być gotowe do obejrzenia :) (dzieć mi przypadkowo odświeżył stronę :D)
ja nie oglądałam, myślałam, ze PZ znów powie to samo i znów będę tylko myśleć czy aby na pewno dobrze robiłam nosząc Olę od poczatku w pionie... A tu proszę, super, muszę obejrzeć dla spokoju własnego sumienia :)
Niezapominajka i Janeczka jestescie obie urocze! :D
Super! :D
też obejrzałam teraz w necie.
szkoda, że tak krótko
a nasze gwiazdy są suuuper
Obejrzałam. Kobietki, jesteście cudowne! Jesteście suuuper! Szkoda, że tak krótko, ale mam nadzieję, że kiedyś będzie dłużej. I mam nadzieję, że wtedy też wystąpicie, i będzie tak ciepło i sympatycznie!
Niezapominajka i Janeczka wypadłyście doskonale!!! W ogóle bardzo mi się podobało. U nich zawsze o wszystkim jest chyba tak krótko. Pięknie :) Może takie programy położą wreszcie kres nieprzychylnym komentarzom o chustach.
obejrzałam dopiero teraz necie :), ale fajnie że w tv ostatnio chusty się pojawiają
Niezapominajko cudnie wykończone wiązanie (mam namyśli buziak oczywiście :))
Obejrzałam jeszcze raz i jestem zauroczona dziewczynami i pawiszonami też :hide:
I się wzruszyłam, kiedy moja Basia była taka maleńka i cała chowała się w chuście.... :roll: