i ja na wieści czekam:)
Wersja do druku
Sylwia, wlasnie Cie ogladam w jedynkowym przedszkolu :)
swietnie spiewasz! :thumbs up:
ciekawe jak tam u Was...
też oglądałam i tańczyłyśmy z Asią:mrgreen:
a jaki fajny już brzuszek miałaś:ninja:
Skoro tak długo Sylwii nie ma to na pewno juz urodziła.:)
A ja wieeem, ale nie powiem:lol:
Nie no, dobra, powiem- Sylvetta urodziła 10.10!!! MIała cc (mmadzik mi napisała bo wylądowały razem na oddziale:D)
no ale tylko tyle wiem, znając ją to jak tylko wróci do domu to odpali kompa i nas poinformuje co i jak
No tak przypuszczałam:)
Wielkie gratulacje dla obu dziewczyn:)
No to gratulacje! Udanego chustowania dla Was!
A ja dziś też Jedynkowe oglądałam i brzuszek i głos podziwiałam :applause:
i nikt jeszcze wątku gratulacyjnego nie założył???:twisted:;-)
pędzę założyć!
:dancing:
Ale mnie rozszyfrowałyscie! :cool:
:applause: TO ZNACZY MÓJ MĄZ TEZ z niecierpliwością (żle ukrywaną) co czas jakis podpytywał czy juz urodziłas:) ale na forum to sie cwaniaczek krzywi:mad
Ha!-Lublin ma to do siebie ze NIC sie nie ukryje, NIC nie ujdzie uwadze naszego wszechobecnego wywiadu i momentalnie wieść sie niesie :)
Ciekawe...czy bedziesz z dzieciem w chuscie na tych 'chamskich bebnach' bebnic czy tez jakas delikatniejsza nute mu zafundujesz na początek?:ninja:;-)
tak wiec czekamy na koncert:twisted:
i moze jakies zdjecie Blanki? ciekawam bardzo jak Wam pierwsze zamotanie pójdzie,he he.powodzenia i wieeelu miłych wrazen zycze!
Nooo, gratulacje, niech się Blanka zdrowo chowa :) I zdjęcia, koniecznie!!!
no ja się az przez tę chustę zarejestrowałam na forum ;) Gratuluję świeżo upieczonym rodzicom, niech się Malutka zdrowo chowa :)
Dankin!!!! Witamy, witamy :D
Przepraszam za off topic :)
no a ja z tego wszystkiego zapomniałam napisac że chusta cuuudo ale mnie bardziej powalił ten szeroki uśmiech właścicelki :)