Ja też kiedyś na all kupiłam, cztery bawidoki za chyba 50 zł
Wersja do druku
Ja też kiedyś na all kupiłam, cztery bawidoki za chyba 50 zł
Jakby ktoś szukał Gruffalo Amberka, to jest używany komplet:
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5219764511
dzięki za pw natala, jestes bezkonkurencyjna! :)
a ja mam nowe pragnienia i pytania: Krecik i mama zajączków- czy to się da kupić gdzieś? chciałąbym jeszcze kasdepke skąd się biorą.. ale w tym wydaniu 'lepszym' ;) i dlaczego w arosie nie ma 'ja też chcę mieć rodzeństwo'??
A ja nadal poszukuję Alberta le blanca pierwszej części, jakby komuś gdzieś w okolicach się rzuciło ;)
z przyjemnoscia :)
Krecika kupilam dawno temu na allegro - mysle, ze trzeba sprawdzac (albo najlepiej ustawic w poszukiwanych). Kasdepke mam i - jak to u mnie Kasdepke - wywoluje takie sobie uczcuia. zwlaszcza pomysl, ze sie dzieci poczynaja (a wiec i rodza) rodza w cewce moczowej :roll:
A ja bym chciała "Mrówka wychodzi za mąż"...
zuku, ja jestem kompletnie nieobiektywna, bo Kasdepke nie trawie... podoba mi sie, ze jest bez owijania w bawelne, ale styl juz nie. i ta nieszczesna cewka moczowa. w watku tematycznym jest sporo, jak bede miala chwile, to dopisze kolejne. Brykczynski dla trzylatka imo najlepszy, poszukaj Pawlakowych ilustracji, naprawde warto!Cytat:
"A siusiak taty rośnie i robi się na tyle duży, że tata może go włożyć w to miejsce u mamy do siusiania."
Czy w watku tematycznym dowiem sie o jakiejs ksiazce w ktorej sa konie, albo ktorej bohaterem jest kon? Takiej plus minus dla dwulatka...
szukam Norki Zagłady Samojlika - pierwsza wyszla, trzecia na dniach, drugiej znowu nie ma, szlag... ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie... (:D)
Czy mozecie mi powiedziec co sie stalo z mapami Mizielinskich? Chcialam kupic chrzesniaczce, jeszcze niedawno na arosie i bonito byly. Naklad sie skonczyl? Wiecie cos?
Napisane z telefonu
Dziewczyny gdzie znajde Biegnij dynio biegnij ?
Tam gdzie szukam nigdzie nie ma :(
No wiem wiem ale szukam w jakis zakamarkach internetu, moze znajde
Dziekuje :D