aginia, cudne...!
Wersja do druku
aginia, cudne...!
Po 3 latach noszenia dorobiłam się własnego klasyka. Dumna i blada się chwalę :oops: :duh:
Natur silk indio 1 wersja, de facto nie taki 100% natur, bo ma lekki kontrast na nitce jedwabnej w kolorze kremowym. Nosi świetnie, cienki, miękki i ślicznie się błyszczy
http://img717.imageshack.us/img717/3944/20120530003.jpg
http://img88.imageshack.us/img88/6382/20120530004.jpg
Piękne :love:
amst - ja już staję w kolejce jakby coby gdyby :znaika:
mnie ostatnio też na indio wzięło, miałam cynoberka ale nas gryzł, potem antracyta w gościnie od alifi :kiss:, potem flamingo testowe :beat:
no i ostatnio od milorzab apricot-ruby silka i się zachwyciłam
marzy mi się silkowy puder ale nie wiem do ilu kg on da radę a moja Toś już 7400.... ech
Amst, spełniłaś sobie moje chustowe marzenie :love: :love::love:
Zuz, jeśli puder, to jak najszybciej. To mgiełka dla noworodka utkana.
amst
gratulacje!!!:love:
:dancing:
a jednak się udało :D
Gratulacje
Piękne indio...
Hej Dziewczyny!
Mam do Was prośbę. Przymierzam się do sprzedaży indio gold-rubin z lnem 40%. Dziś oglądałam uważnie chustę. Znalazłam dość sporo takich (chyba) zgrubień. Obiło mi się o uszy, że w chustach z lnem to normalne. Czy rzeczywiście tak jest i nie wpływa to na wartość chusty?
Po drugie znalazłam 3 wyciągnięte nitki - 1 troszeczkę, 2 tak porządnie :/
Nie mam pojęcia, jak bardzo obniża to cenę chusty, ile mniej sensownie będzie za to wziąć. Możecie podpowiedzieć?
W załączonym linku album z wyciągniętymi nitkami i zgrubieniami (czy to na pewno są zgrubienia).
Bardzo proszę o wskazówki :)
https://picasaweb.google.com/1069777...eat=directlink
Zgrubieni są calkowiecie naturalne. Ja miałam 2 GR i jeden miał ich więcej a drugi mniej. Co do wyciagniętych nitek to gdzies był wątek o tym jak to naprawiać. Generalnie trzeba igiełką poprowadzic nitke po jej śladzie - wciągnąć ją bo wyciagnięcie w jedym miejscu oznacza, ze gdzies jest mocno naciagnieta. Ważne tylko zeby nitka nie była zerwana.
Aginia dobrze pisze,jak nitka jest tylko wyciągnieta to da się naprawić i to od Ciebie zależy czy naprawisz zaciągnięcie czy obnizysz cenę ;)
Jeśli nitka jest przerwana to już niestety jest gorzej :/
edit:tak w ogóle to ja sobie od razu przystane do tego gr tylko jak mozesz to napisz mi jaka długość jego i ewentualna cena ;)
Olga gdybys sprzedawała to Buka bardzo intensywnie o nim marzy;) Może napisz do niej:)
Zapadam na silka ot co! :znaika: :shock: :love:
Też tu przyszłam zameldować, że Buka pragnie Gold-Rubina :)
Sprzedaje golda, bo pilnie mi potrzebna manduca albo jakieś inne nosidło (może tula) na wakakcje. Tak więc najpierw będę się starać wymienić, bo na bazarku okropnie ciężko zdążyć z kolejką jak się manduca jakaś pojawi, po kilku minutach już mnóstwo osób stoi :/ A jeśli przez kilka dni się nie uda wymienić, to sprzedam i spróbuję coś kupić.
Zdradziłam Wam moje plany:) W razie, gdy będę sprzedawać wpiszę w kolejkę Zoanę i Bukę. Rozmiar 6, mam pudło, papiery:)
Wracam z pokorą do grona indiofilek... ;)
Dla obecnego chuścioszka miałam przygotowane różne chusty, ale żadną z nich nie było indio. Uznałam, że przy Ali i Hani naoglądałam się tyle indio, że chyba mi wystarczy. Aż do dzisiaj. Przyszedł do mnie cudowny kiesel i znów się zakochałam w indio :love:
I jak tu nie byc uzależnioną ?:ninja:
....to lazenie po portalach chusciarskich wodzi na pokuszenie :twisted:!
w moim stosiku dla chusciocha wciaz brakuje pasiaka. powtarzam to sobie dosyc czesto.
ale dzis w calkeim dobrej cenie znalazlam indio pinus alpaca i himmelblau - takie piekne nasycone kolory!!! :heart::heart::heart:
a tu maverick baby (sprzedawca w UK) ma pre-order na slicznego pasiaka girasola :duh:, naprawde mi sie podoba!
ale ja kocham indiacze!!!
i co teraz? macie - mialyscie pinusa albo himmelblau? jak sie nosily? i czy trudno jest dbac o alpace? ngdy nie mialam.
Kamila miała pinusa :) Pytaj ją!
miałam himmelblau, nawet dwa razy. Przecudna chusta, cieniutk jak firaneczka, idealna dla letniego noworodka :)