3 nowe wzorki??
Wersja do druku
3 nowe wzorki? O nie, nie nie.. :duh:
Mam nadzieję, że same typowo "dziewczyńskie" ;)
:D mam nadzieję że do końca tego tyg , najdalej w przyszłym wrzucę zdjęcia :D
widziałam zapowiedź na fejsie, fajny wzorek choć na szczęście raczej babski ;) no ale żabek chyba nie odpuszczę :/
Wy mnie wykończycie.. :duh:
Widziałam nowy wzór na fb i się zakochałam. Życie jest ciężkie... :lol:
Nowe wzorki już w sklepie :) Większa dostawa niestety dopiero we wrześniu, także zapraszam te które wolą jednak prędzej skorzystać :)
I czekam na opinie :oops:
to tak- kogutki śliczne ale moim zdaniem raczej babskie :D owocki o dziwo mi się nie podobają, zakochałam się za to w kameleonach i poprosiłabym o odłożenie jednej kieszonki (bo pewnie wezmę coś jeszcze ale teraz nie mam czasu myśleć)
i nie wiem czy to wina szalejących hormonów ciążowych czy czego ale chyba przestały mi się podobać żabki limitowane :omg:
Kogutki mają i dziewuchy i chłopców folkowych, ale oczywiście każdy ma swoje zdanie :) odkładam kameleonki :)
Monika. Litości. One. Są. Piękne. A. Ja. Mam. Za. Dużo. Pieluch.
Czyli. Czy. Mogę. Poprosić. O. Odłożenie. Kameleonów. :hide:
PS Byłam w środę w Ekomaluchu i wyraziłam swój zachwyt że mają NappiMe :) Pani Agata powiedziała że się podobają kupującym i są atrakcyjne cenowo :)
Kameleony :love:
Chociaż Owocki też super, no i o dziwo podobają mi się Łowieckie kogutki. Dziwne bo ludowe wzory jakoś mnie nie kręcą.. To chyba przez tą kobitkę na nich ;)
Żaby - mam otulacz wiec kieszonka na mnie nie działa uuufff ;)
Poproszę o odłożenie Owocków i Kameleonów, nad Łowieckimi kogutami jeszcze pomyślę..
Jak stoi sprawa wkładów? Masz zapas?
Aaa piękne! Normalnie no dawno mi się tak nic nie podobało jak te owoce i kameleony :sick:
Że też jestem na ten moment nie wypłacalna :duh:
dziękuję. Jednak resztki zdrowego rozsądku mam, bo nie poprosiłam o wszystkie. Ogromnie mi się podobają kogutki - ja nie lubię folkowych wzorów w ogóle, a kogutki są :heart: ale musiałam się do jednej ograniczyć - niemąż jak zobaczył kameleony mówi "bierz, kameleony musimy mieć" :lool:
owoce też mi się podobają, choć nie tak bardzo jak dwa pozostałe wzory :)
Monia mąż mi kazał wziąć kogutki a przecież nie będę się z nim kłócić więc poproszę :) widać tylko mi się one babskie wydają ;) miałam kupić flipa i jakąś limitowaną tb londyn na bazarku ale w porę zobaczyłam Twoje i zwolniłam na szczęście tamto :hide:
matko weszłam do sklepu i jak poparzona zamknęłam strone :duh:
teraz będę musiała ciągle powtarzać sobie "już w tym miesiącu wystarczy ... " :duh:
Monia :) normalnie nowe wzory wymiatają!!!!!!!!!!!!jak zwykle zresztą :)PIĘKNE!!!!!
Przepiękne wzory. Nowa dostawa będzie we wrześniu? Teraz niw mogę kupić, ale we wrześniu chętnie bym nasz stosik wzbogaciła o kameleony i koguciki.
odłożyłam :) jak to każdy lubi coś innego, ja nie mogę się do przeszywanych przekonać ;)
dzięki. we wrześniu będzie jeszcze sporo, także może wtedy się uda ;)
mi też najbardziej kameleony leżą, a potem te kogutki :) bardzo się cieszę że Wam wzory przypadły do gustu :)
można wrócić w przyszłym, albo we wrześniu :)
Bardzo dziękuję :heart:
We wrześniu (ale pewnie bliżej końca) będzie duuużo, także spokojnie. To tak było na dobry początek ;)
Super wzorki! Wszystkie mi się podobają, a owocki to takie typowo letnie :)