Re: Tylko dla INDIOfilek!!!
ja własnie zamarłam... nie dosć ze indygo to mój ulubiony odcien niebieskiego to teraz viola....
mam 250 zł przeznaczyć na chustę.... eeeeeee petisu, u Ciebie ile by kosztowało??? ;)
bo może bym tak się doprosiła u rodziców o dodatek chustowy??? ;)
indigo indigo indigo....
ahaa a czy 7 indigo rzeczonego moge zamówić u Cię??? (bo nie mam paypala i takich tam do transakcji zagramanicznych) jeju wariuję chyba....
Wg obecnego kursu 288 z za rozmiar 6.
Cytat:
Zamieszczone przez yena
Cytat:
Zamieszczone przez Nymphadora
Bana dla Nymhadory za takie wiadomości :wink:
Dzięki Ci Erike, że nie dodałaś żadnej domieszki, bo fioletowe indio z wełną, które macałam śni mi się do dziś :)
:mrgreen:
ja tez sie ciesze, ze to z tych cienkich - za cienkich na mojego wielkiego dziecia,
chociaz w sumie to szkoda
:shock:
a ja właśnie konopie kupilam, a indygo takie cudne:(:(:(:(i co ja zrobię? przecież mąż mnie wygoni z domu;)trzy tkane, kółkowa, mt, drugi się szyje.... nawet nie mam co marzyć, bo tniemy wydatki, bo na wakacje zbieramy.
ufff..
a swoją drogą - kocham konopie. i nie wiem, kto to wymyślil, ale wg mnie konopie sa miękkie jż od wyjęcia ich z pudelka. no, ale ja sie na hoppie madrit uczyłam motania, większego sztywniaka chyba nie ma:)
skoro jest zainteresowanie SKY to czy byłaby chętna na indio limitowane gletscher?( bardzo podobna do sky :Dzdjęcia kilka stron wcześnieji na zdjęciu w podpisie :D )
kochane- szybka decyzja bo mnie wełenka kusi :D
Hanti, bardzo jestem ciekawa efektu twojego farbowania :D Pamietaj tylko, aby nie zmieniac temperatury wody, kiedy bedziesz prala po farbowaniu chuste, oraz aby nie robic zadnych gwaltownych ruchow. Ja temperature wody do welenki testuje lokciem, tak aby byla taka troche ciut cieplejsza niz letnia. Potem juz wyplukana chuste (gdy woda po plukaniu bedzie juz leciala czysta) zawijam w reczniki, leciutko odgniatam bez wyrzymania i odwieszam do wyschniecia na brzeg wanny.
ja dla odmiany zaczynam intensywnie nad cynobrem myslec...tylko nie mam go gdzie na zywo zobaczyc :roll:
bo fiolety sa zdecydowanie poza moim obszarem zainteresowan :D
generalnie różu tez nie lubie ;)
http://img244.imageshack.us/img244/1260/dscn9287so8.jpg
http://img244.imageshack.us/img244/8499/dscn9286do0.jpg
ło matko Hexi :omg: co to za szmatka i w czym farbowana ?
cudna jest !
to welenka antracytowa, farbowana...nie wiem czym, ale rozowym ;)
:lol:
generalnie spopielaly roz wyszedl :)
http://img222.imageshack.us/img222/1778/dscn9284qy6.jpg
chusta i tak wyladuje w farbce...ale dopiero za jakis czas...:)
hihih jak to zdjęcie wszystko zmienia :lol: :lol: :lol:
to chusta które kilka fotek wyżej leżała w moim stosiku :D to wełenka antracyt zanurkowana w różowej farbie
teraz na miejscu antracytu mam moosa, którego za dni kilka ufarbuję, a hexi ma zagwozdkę czym i czy antracytka w jakiś kolorek przyozdobić :wink:
Linda to będzie moja pierwsza chusta farbowana ręcznie :D
a ja wełenki nie wyciskam wogóle tylko do wanny wstawiam suszarkę na bieliznę i rozkładam na niech chustę na noc, rano jest sucha, nie trzeba jej prasować i jest cudnie puchata :D
Hexi sama ja malowałaś ?
ja bym swoja wełnę wrzuciła ...ale boje sie ze coś schrzanię :roll: :oops:
zobaczymy ...jak nikt jej nei wezmie to nie bedzie wyjścia ...i bede musiała podnieść ta " rekawice" :|
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Linda to będzie moja pierwsza chusta farbowana ręcznie :D
a ja wełenki nie wyciskam wogóle tylko do wanny wstawiam suszarkę na bieliznę i rozkładam na niech chustę na noc, rano jest sucha, nie trzeba jej prasować i jest cudnie puchata :D
..ja tak samo robię,ale u mnie schnie chyba z 3 dni :evil: ...w niektórych miejscach mojego mieszkania temperatura nie przekracza 16 stopni :|
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
hihih jak to zdjęcie wszystko zmienia :lol: :lol: :lol:
to chusta które kilka fotek wyżej leżała w moim stosiku :D to wełenka antracyt zanurkowana w różowej farbie
teraz na miejscu antracytu mam moosa, którego za dni kilka ufarbuję, a hexi ma zagwozdkę czym i czy antracytka w jakiś kolorek przyozdobić :wink:
;)
hexi juz farbki zamowila :mrgreen: teraz tylko musze je sprawdzic na zywo i poczekac az mi sie rozowy znudzi :roll: :lol:
a u mnie welenki w pralce laduja bez wirowania, potem je wyciskam (nie wykrecam) i schnal sobie spokojnie na suszarce :) (wyjatkiem absolutnym sa elipsy z ktorymi pieszcze sie w synkowej wanience i ktore schnal sobie same i ociekaja z wody ile chca :love: )
hexi, ja mam cynoberka, zapraszam na macanie i motanie:))) antracyt to mój faworyt wełniany :love:
oooo chocby jutro :D
ba dzis nawet ;)
pisze priv
Cytat:
Zamieszczone przez mamaija
skoro jest zainteresowanie SKY to czy byłaby chętna na indio limitowane gletscher?( bardzo podobna do sky :Dzdjęcia kilka stron wcześnieji na zdjęciu w podpisie :D )
kochane- szybka decyzja bo mnie wełenka kusi :D
Niech ci się szybko sprzeda!
Ho, ho... no to powodzenia przy polowaniu na następne :lol:
Comega, mam wirusa, gorączkę, konopii niet, lnu neanche( ani, ani)wełenka też nie była chyba mnie przeznaczona, , wycofujemy wojska.......( coś mi dzisiaj z tymi militariami naszło.......)- z pewnością to wina gorączki :D
A Tobie którą indio w Nowym Roczku zyczyc??????