wruuuu ja mam jak dobrze być żabką, mi się podoba a Kuba wysłuchał raz i jakoś więcej nie chciał. A gdzie widziałaś? Bo one już dawno nie dostępne, szukam tej zielonej i szukam.
Wersja do druku
wruuuu ja mam jak dobrze być żabką, mi się podoba a Kuba wysłuchał raz i jakoś więcej nie chciał. A gdzie widziałaś? Bo one już dawno nie dostępne, szukam tej zielonej i szukam.
stacjonarnie widziałam wczoraj :) ja chyba się skuszę jakby były dwie to kupić Ci?
ja Dzieci z Bullerbyn nabyłam z kuponem z all, wię wyszło mi za 31zł, ale ceny okładkowej (64,90) w życiu bym nie dała, już doszła i się przyjęła :)
a jak taki kupon zdobyć i gdzie kupić książkę?
zapewne nie jedną osobę zainteresuje - ponownie dostępne :-) http://bonito.pl/k-1713122-moje-nie-moje
Aniakom dziękuję za info o krolewnie- zapytam w bibliotece i jak nie będzie to po prostu kupię:)
Nad dziećmi z Bullerbyn nie myślałam dotychczas, a chyba warto by było, bo stara już bez okładki i rozpadnie się niebawem całkiem.
Tapatalk. Jeśli błędzę - wybaczcie.
Wruu a w jakiej cenie żabka? Ja za 10 zl kupiłam w taniej książce, w sumie to nie wiem czy więcej bym za nią dała ;)
może ktoś doradzi, może czyjeś dziecko ma podobny gust. Co kupić synkowi.
Absolutny hit: wszytskie książeczki o Kici Koci, Antonino, ostatnio Albert (dobranoc, sprytnie to wymyśliłes nie chwyciło AŻ TAK), ciało z serii obrazków dla maluchów.
Kit (ku zaskoczeniu matki): Kastor, Elmer (tu baaardzo nie chce tego czytać), opowiem Ci mamo (auta, pająki).
Może ktoś cos poleci? Które Alberty są prostsze dla malucha (1,9?)?
U nas Elmer tez dłuuuuugo czekal az sie doczekal.
Starszy kiedys siegnal po Elmer i nieznajomy i od dwoch tygodni czytamy codziennie i przy okazji młodszy tez polubił.
U nas nadal kroluje Kicia Kocia Mysia i Pan Kłap mimo ze starszy ma juz 8lat ;)
Które książki Onichimowskiej lubicie najbardziej? A raczej Wasze dzieci lubią? :)
Piecyk, czapeczka i budyn - to chyba nasza naj, naj, naj - przez jakis czas czytana rytualnie non-stop, od poczatku do konca i znowu :) Osiem metrow niespodzianki, wszystkie z cyklu W lesie Marcina, Spory, Malutek i Sloneczko, Zolta kolysanka wydana przez nieistniejace juz niestety wyd FRO9; przed nami Mity o poczatku swiata - jak tylko skonczymy Mitologie grecka, ktora sie zaczytuje ostatnio F. ja lubie jeszcze Wieczorynki z... - musimy sprobowac znowu, bo byly z deka za bardzo abstrakcyjne dla chlopakow ostatnio - ale imo fajne sa.
Czy jest coś o ciele człowieka z okienkami?
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
O właśnie,coś mi się tytuł majaczył. Dziękuję.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
I jeszcze taka jest http://www.nieprzeczytane.pl/Moje-ci...uct669827.html
Miko jak najbardziej :) na Mele tez był szał ;)