a czy kieszonka folk jeszcze będzie?
Wersja do druku
a czy kieszonka folk jeszcze będzie?
tak :) jedna będzie za ok 2 tyg, a we wrześniu będzie duuuża dostawa :)
to we wrześniu zajrzę :) i już mówię, że na pewno będę chciała jedną :)
:) ok, mogę Ci nawet odłożyć :)
Znowu wykupiłam wszystkie długie wkłady :p
Jak wygląda pielucha z wkładem składanym? Bardzo "tyje"?
upał na mózg się rzuca, przeczytałam: kup pieluszkę i wygraj poduszkę....
Wyga ja lubię składane wkłady :) możliwe że są jakieś długie jeszcze, muszę stany posprawdzać ;)
Martulec :D
Od 15.07 do 18.07 w NappiMe krótka przerwa wakacyjna. Wszystkie opłacone zamówienia zostaną wysłane 12.07. Kolejna wysyłka dopiero 19.07.2013r.
W tym czasie nie będziemy również mieli jak odpowiadać na maile.
Przypominamy że złożone w tym czasie zamówienia biorą udział w naszym konkursie, w którym do wygrania Kieszonka, otulacz oraz wkład chłonny.
Zespół NappiMe.
Dziękuję bardzo za pielusie, formowanki są świetne i na pewno warte swojej ceny:high:
Czym się różnią pieluszki jednokolorowe od tych ze wzorami?i dlaczego juz ich nie ma w sprzedaży? Bo znalazłam fajne ogłoszenie i nie wiem czy warto kupić. Czy cos było z nimi nie tak ze juz ich nie ma? Mam nadzieje ze pytanie we właściwym temacie :)
jednokolorowe to była inna dzianinka i inny laminat. A mamy teraz wszystkie z tej samej dzieniny i z tym samym laminatem :)
koleszna dopiero zobaczyłam- bardzo się cieszę :)
A ja się nie mogę doczekać paczki :mrgreen:
edit: Przyszły właśnie! Cudne są! Miski mnie zauroczyły :)
I ja dopytam o tukany kieszonkę, jest szansa, że będą do 19.07 ?
a ja czekam i doczekać się nie mogę:-)
wróciłam :) zaległe przesyłki poślę w poniedziałek. W poniedziałek również wyniki konkursu :)
u mnie pasowała od poczatku, choć u chłopca mogą się zdarzyć przecieki
Pokazalam moj stosik pieluszkowy na FB na irlandzkiej grupie pieluszkowej. Tukany wzbudzily spory zachwyt i myslimy nad zbiorowym zamowieniem. Czy beda dostepne w wiekszej ilosci, czy juz sa wszystkie zarezerwowane?
Pani Moniko,
Kupiłam jedną pieluszkę Nappime na bazarku, działała jak należy, ale nie chciało mi się układać polarka przy nóżkach i przeszyłam ją dodatkowo i teraz cieknie, wszystko wyleciało mi koło nóżek. Czy to może wina dodatkowego przeszycia, czy źle dopasowałam pieluszkę przy nóżkach? Jeśli to wina przeszycia, to zamówiłam u Pani trzy pieluszki i poprosiłam o dodatkowe przeszycie, może to błąd?
Ananke :heart: we wrzesniu będzie ich duuużo, niebawem będa jeszcze 3 nowe wzorki :D
Nemo ja nie polecam dodatkowego przeszycia. i go nie robię nigdy :)