Zamieszczone przez
Bialawanilia
Ok, to ja się wypowiem :) Nie mam nic przeciwko ustalaniu obok siebie kilku osób z jednego miasta. Każdy grosz się liczy, a przesyłka zawsze kosztuje. ALE...
umówmy się, że testowanie chusty trwa 3 dni i ani minuty dłużej! Tak jest przecież w pierwszym poście. Bo inaczej to nigdy się na nią nie doczekamy.
Wiadomo, że są różne sytuacje, ale jeśli ktoś podaje jako powód przedłużenia wyjazd to dla mnie to nie jest argument do przedłużenia. Chustę można zabrać ze sobą i wysłać z innego miejsca w Polsce (no chyba że zagranica). A jeśli ktoś nie zdąży odebrać chusty przed wyjazdem i wie, że będzie leżała na poczcie to o rany, niech nie każe jej do siebie wysyłać w tym momencie! Przecież możemy trochę elastyczności wprowadzić i w takiej sytuacji przesłać ją następnej osobie, a potem dopiero dostanie ją ta wyjechana osoba.
Może jestem tu nowa, ale swój rozum mam :) I da się wszystko poukładać, tak by wszystko szło sprawnie.
A jeśli ktoś chce się dopisać do listy i wie, że ma w swoim mieście kilka znanych sobie forumek, które może by chciały też ją pomacać (bo nigdy nie miały okazji), to niech się z nimi skontaktuje najpierw i hurtem niech się dopiszą do listy.