4,18 było dziś euro jak sprawdzałam...
Wersja do druku
4,18 było dziś euro jak sprawdzałam...
uuuu, bida z nędzą :( jak tak dalej pójdzie to didkowe nowości tylko dla wybrańców z grubymi portfelami będą :cry:Cytat:
Zamieszczone przez agatkie
Acha, wlasnie tyle. Chyba bede pakac w poduszke, przeciez to juz wychodzi prawie 100 zl wiecej na chuscie dla klienta. Kto mi takie chusty kupi??
boleśnie dla portfela zaczyna się robić :(
Cytat:
Zamieszczone przez hanti
taaaa, tym bardziej, że fioletowe indio marzy mi się odkąd w indio się zakochałam. No może jeszcze ginko...
Hanti, jeśli twój rosenholz jest z lnem - to pamiętaj o mnie plissss :mighty: . Do dziś ta ta chusta mi się śni po nocach
dziewczyny a myślicie że te nowe fioletowe jest z tych cieńszych :hmm: ?
do roska to się już kolejka zrobiła :lol: :lol: :lol:
ale takie chusty to ja częściej wymieniam niż sprzedaję :D dziś wymieniłam wełniany antracyt, więc kto wie co roska czeka :wink: :lol:
limitki zawsze są cieńszeCytat:
Zamieszczone przez Biedronka
no tez tak myslałam :roll:Cytat:
Zamieszczone przez hanti
a ja o fioletowej chuście właśnie marze
ale po chustowych prezentach świątecznych chyba aż głupio o kolejnej chuście myśleć
Drogie indiofilki,nieco zbocze teraz z tematu.W niedziele zamowilam moje wymarzone indio z lnem.U didka.Ktokolwiek wie,ile mniej wiecej trwa czas realizacji zamowienia?Niecierpliwam.
łoj, to obawiam się, że ze swoim marniutkim stosikiem rosek dalej będzie mnie męczył :D , ale kto wie...;)Cytat:
Zamieszczone przez hanti
a ja dziś dostałam moją wełenkę moos (dzięki Petisu :kiss:)
suszy się obok, oj coś czuję że się polubimy :mrgreen:
gratuluję Ania :), ja czekam na mossa :jump: Prałaś ręcznie? Mam dylemat w tej kwestii ;)
moos piękny jest i znam takiego jednego który za parę dni w farbie zanurkuje :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
Ciekawa jestem jaki bedzie efekt spotkania moos z farba... chociaz lubie farbowac, to moos dla mnie zostanie taki jaki jest... ale inni byli w szkoku, ze welenke terra potraktowalam farba... taka jakas nijaka dla mnie byla, wiec to wszystko kwestia gustu.
Green leniwa jestem i w końcu do pralki wrzuciłam :hide: ale wirowanie na 400 ustawiłam.
Przeżył i nic mu nie jest :mrgreen:
Hanti ja też moosa planowałam na tropikalną zieleń ufarbować, ale w końcu cykor mnie obleciał :cryy:
no mój właśnie spotka się z takową zielenią :lol: dziś zamówiłam u Agaty farbkę i rączki zacieram, będzie to pierwsza moja chusta ręcznie farbowana, bo chcę mieć kontrolę nad odcieniem i długością moczenia wiec muszę to zrobić ręcznie :DCytat:
Zamieszczone przez Ania z Tulikowa
moos choć piękny dla mnie za poważny i elegancki, muszę mu troszkę charakterku nadać :D
Linda ja mam podobny stosunek do jedwabiu, chociaż może kiedyś....kto wie :wink:
No to ciekawa efektu jestem, bo też od Peti farbkę brać miałam :jump:
Bana dla Nymhadory za takie wiadomości :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Nymphadora
Dzięki Ci Erike, że nie dodałaś żadnej domieszki, bo fioletowe indio z wełną, które macałam śni mi się do dziś :)