Póki co dobrze mi z tym pączkowaniem ;) No i czuję się lepiej licząc same indio a nie wszystkie chusty w stosiku :D Zawsze to jakieś odwrócenie uwagi, hihi :lool:
Wersja do druku
Póki co dobrze mi z tym pączkowaniem ;) No i czuję się lepiej licząc same indio a nie wszystkie chusty w stosiku :D Zawsze to jakieś odwrócenie uwagi, hihi :lool:
Dziewczyny, pomóżcie. Jakie jest indio ultramarine - cienizna czy to coś grubszego? W ramach rozwijającej się choroby myślę nad zakupem, ale znalazłam tylko jedną opinię (że cienkie). Co powiecie???
Właśnie odesłałam do Effcia - fajne grube, gęsto tkane, to było dość sztywne chociaż bawełna.
Dzięki :) Jakieś jeszcze opinie? :D
dziewczyny, ktore z fioletowo-bialych indio byly najciemniejsze? Bo znajduje jakies masy o roznych nazwach i sie gubie a mam chuste bez pudelka.
biało fioletowe
pozniej chyba viola
Ultramariny są różne - miałam co najmniej 3 i każdy inne - te starsze są grube i mięsiste, te najnowsze cienkie i firankowate - poza kolorem nic je nie łączy. Ale kolor :love:
To jest starsze i bez zaznaczonego środka - czyli rozumiem, że dość grube. Dzięki!
Zamarzył mi się szmaragd... :roll: Czy ktoś ma na zbyciu 6? Wiem, ze kasiak ma 4, ale to za mało... :-(
Czy to są dokładnie te same kolory co w falach acqua?
Jeśli tak, to tym bardziej... :mighty:
Latem sprzedałam moje falki i tęsknię...:-|
metis1 na niemieckim ebau'y było zatrzęsienie niedawno. Może jeszcze wiszą?
ok, looknę w wolnej chwili...
Na razie szukam najbliżej ;)
Aaaa, i ja nie szprecham... :( Boję się kota w worku kupić...
Ale zajrzę w zagramaniczne zakątki w takim razie.
Ja tez nie szprecham ale mam google tłumacza i odpisuję po angielsku :)
Oglądałam fotki. Wolę smaragd :roll:
Na ebayu jest teraz tylko jedna 4, we wrześniu chodziły 65-80E za 6.
Czy to już choroba czy jeszcze? ;)
http://images39.fotosik.pl/1200/bcd0fe9f19526964.jpg
Apricot Rubin jedwab
Puder jedwab
Chinablue jedwab
Ultramarine bawełna
Erba konopie
Moss wełna
Jak dobrze się z tym czujesz, to myślę, że wszystko w porządku :D.
Hehe, no właśnie nie mam pewności. W ramach testu samopoczucia wystawiłam chińczyka na bazarku ;)
Wrzucę w końcu i ja mój indio stos(ik):
http://images50.fotosik.pl/1263/3cdc34fd1ed8bc7amed.jpg
Od góry:
- naturweiss wełna
- brązowiejące
- monti
- ultramaryna
- shiefer jedwab
- antracyt konopie