a do mnie mea fuksja z wełną z bushidowych okazji ;) na przyszły rok już pewnie będzie ;)
Wersja do druku
a do mnie mea fuksja z wełną z bushidowych okazji ;) na przyszły rok już pewnie będzie ;)
a ja na storcza cafe czekam :)
Ja tez czekam, ale sie nie chwale na co;) jak dojdzie i sie spodoba to bede o tym dudnic:D
a ja czekam na MT od Madame GooGoo ♥
i ja czekam na listonosza :)
Ja też czekam... Natka w drodze :)
:heart: INKA:heart:
A do mnie lecą ślimaki aqua! Normalnie przebieram nogami, nawet na czarne gekony tak bardzo nie czekałam :mrgreen: Te ślimaki odkąd je na Klubie Kangura zobaczyłam, normalnie nie chcą się ode mnie odczepić :)
ja czekam na Iris i pozyczkowe eibe plus nino:mrgreen:
Dzisiaj mam wazne wyjście i gdyby tak eibe doszło to zadałabym szyku:cool:
A ja czekam na kółkową papryczkę :) Szukam zielonych zieleni ;)
ja czekam na sukienke wyslana 30tego priorytetem:(
Ja czekam na dmuchawce i rs holunderowego:) i jeszcze na Urban Decaye, idą, idą z UK i dojść nie mogą :evil:
Ja czekam na pawiki... I oczywiście byłam całe przedpołudnie w domu, schodzę o 13 z psem i ... AWIZO :twisted::twisted::twisted: Zamorduję z zimną krwią tego cholernego listonosza!!!
(proszę nie donosić na mnie władzom i służbom mundurowym, to tylko moje czcze gadanie i skończy się kolejną skargą na dziada)
Podobno listów poleconych w gabarycie B nie muszą doręczać - muszą właśnie dostarczyć awizo. Co innego paczki - te wozi inny dział poczty i powinni je do domu doręczać. Nie wiem, czy to prawda, ale tak mi powiedzieli, jak ja zrobiłam kiedyś o to awanturę na poczcie ;)
drepczę w oczekiwaniu na rybki hoernum :love::love::love: (tak tak, wiem, że to nie pora, ale od tak dawna mi się marzyły :hide:)
a ja na chustę Nandu czekam - ciekawość mnie zżera bo na forum bardzo pozytywne opinie
Ja czekam na passiflorę kłaczastą bordową.
Ja też czekam. Sobie właśnie uświadomiłam. Zbyt długo już czekam :hmm: