Ja też póki miałam dobrą szefową to nie narzekałam, ale obecna zepsuła mi zdanie na dobre :)
Ja się piszę i na towarzysko i na szmatowo (kurna no uwielbiam choćby se pooglądać :) ) tylko ja jedynie popołudniami i w weekendy dostępna jestem.
Wersja do druku
Ja też póki miałam dobrą szefową to nie narzekałam, ale obecna zepsuła mi zdanie na dobre :)
Ja się piszę i na towarzysko i na szmatowo (kurna no uwielbiam choćby se pooglądać :) ) tylko ja jedynie popołudniami i w weekendy dostępna jestem.
No i pasi, popołudnie najbardziej.
Chodźcie dziewczyny, chodźcie, przeprowadzki mają tę dobrą stronę, że się połowy gratów można pozbyć :)
kammik, ja tez bardzo chętnie towarzysko - szmatowo, też tylko popołudniami :-)
kammik, ja też chętnie towarzysko baaardzo chętnie... jak ja już dawno nie widziałam Twojej Ewki pewnie już bardzo wyrosła dziewczyna :ninja: A co do pościeli, to wstyd się przyznać, mam tylko 4 komplety i dwie cały czas powleczone, a pozostałe dwie w praniu i tak na zmianę, więc chętnie coś przytulę :)
dziewczyny, ponawiam pytanie, czy ktoś chce ode mnie wziąć buty? Przygarnijcie, bo szkoda wyrzucać, a ja w nich juz nie chodzę. Nowe nie są, ale może wam się przydadzą :)
Co buty, gdzie buty, nie doczytałam, jakby co to noszę 39 :)
Dziewczyny, to zapraszam. Może w czwartek?
Mi pasuje.
A godzina jaka? Ja mogę być najwcześniej o 16, zakładając, że mieszkasz w tych okolicach co mi się wydaje ;-)
a tu :)
http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=45151
39 zostały też :D
mi czwartek też pasuje
Może być 16, jak najbardziej, dobrze Ci się wydaje, że naprzeciwko Incanto :)
Anais, buty fajowskie, tyle że ja obcasy ostatnio mialam na nogach eeeeeee z 10 lat temu ;)
Ja na buty to poczekam aż nasze dzieci dorosną i będę "donaszać" :) Bo ja rozmiar 33-34 mam. A do ślubu w 32 szłam bo duży czub miały i mi chuda stopa daleko wlazła :D :D :D
Ostatnio Miumi i Martita się chyba nawet śmiały z moich kolorowych kaloszków, dziecięcych ofc :D
Czwartek 16, pasuje :) Incanto to koło kościoła na Kobielskiej?
Oui :) Kto chętny, poproszę o pw, podam dokładny adres.
Kammik, ja poproszę :-). Jeśli moge na PW to też komórkę, gdyby mi coś wypadło i musiałabym w ostatniej chwili zrezygnować.
oooo...ja bym tez chetnie posciel rpzytulila!
a co w zamian kammiku...?
moge tez w czwartek wpasc...? skrobhie priv :D
to laski co w tytule nowego watku...? GROCHOW...? PRAGA...?
na warszawie zakladamy, si?
Tak, myślę, że na Warszawie
może PRAGA-POŁUDNIE (Grochów, Gocław, Saska Kępa...)
albo Praskie Chustomamy
I ja bym się pisała na spotkanie ale nie wiem jak z pracą będzie. Kammik szukasz czegoś na wymianę czy tylko odsprzedajesz przed wyprowadzką?? Ja chyba też zredukuję liczbę butów i tych chłopięcych ciuszków bym się pozbyła.
Jestem za Pragą Południe albo pozostaniem przy Grochów i okolice :)
Właśnie Kammik mów co w zamian pragniesz - gotowiznę czy inne szpargały?
Chyba i ja szafę przejrzę :) Tylko w moje ciuchy mało która wlezie, a nadmiary ręczników czy pościeli... kiedyś się przydadzą :) Chyba, że książek bym się zaczęła pozbywać albo DVD...
O wiem! Obrusy mam duże niepotrzebne - takie ok 150x200. Ma któraś z Was duży stół?
Kammik ja tez sie na czwartek piszę:) i obiecuję nie zmieniać zdania :hide:
myslke, ze PRASKIE CHUSTOMAMY w Wawie bedą ok. sorki, pisze jedna reka bo mloda dokazuje.
Nic nie chce w zamian, dajcie spokój, chcę się pozbyć przed przeprowadzką :) Pościele mam takie różne zdekompletowane głównie, ubrania nawet nie wiem jakie, bo lezą w workach w schowku.
Kammik będę na 99%
Wszystkiego naj naj naj dla Zosi z okazji 5 miesięcy!!
http://www.chusty.info/forum/showthr...45431&p=939372 no to zapraszam :D:D:D