Sliczny plecaczek, a jacy wy ladni :D No i ta zielona trawka... ach... juz sie stesknilam za UK...
Wersja do druku
Sliczny plecaczek, a jacy wy ladni :D No i ta zielona trawka... ach... juz sie stesknilam za UK...
Losowanie ;)Cytat:
Zamieszczone przez hanti
wg. mnie w zgodzie z humorem nastrojem, porą roku i chwilowymi zauroczeniami jedne uzywa się mniej , inne więcej , przecież przykro, żeby indio leżały, niech zawsze bedą kochane pierwszą miłoscią przez nowych chuścioszków a raczej chustomamy :D
...pewnie nie pomogłam Ci Hanti za bardzo bo wszystkie nasze chusty kochamy inaczej ale trzeba sobie jakoś to wytłumaczyć :roll: ......albo powiększać stosik i nie rozstawać się z żadną..... :kiss:
Ychy.Cytat:
Zamieszczone przez hanti
Zrób im zdjecie, wystaw na chustostragan i zrób ankietę. Ta na którą najwięcej pójdzie głosów pójdzie pod młot.
Hanti, a co masz teraz do wyboru? Mała prezentacja stosiku?
Jak nie musisz to nic nie sprzedawaj... żebyś potem do niego nie tęskniła...
nie muszę robić ankiety żeby wiedzieć że tym sposobem pod młot poszedłby rosek :lol:Cytat:
Zamieszczone przez april
Dziękuję, Linda :)Cytat:
Zamieszczone przez Linda
Powiem Ci jeszcze, że już są pąki na drzewach i zaczęły wschodzić narcyzy :jump:
Zima rozpieszcza nas tego roku, nawet nie pamiętam kiedy ostatnio padało - wracaj :D
yena piekne zdjecia :)
wlasnie powtorzylam mojemu mezowi o narcyzach i pogodzie - jest zachwycony tym bardziej, ze za dwa tygodnie wybiera sie do NC
musieć nie muszę, ale znów popadam w szaleństwoCytat:
Zamieszczone przez agatkie
http://img209.imageshack.us/img209/8821/trefd6.jpg
http://img360.imageshack.us/img360/5050/ostatkiyi0.jpg
No to go opiszę :wink:
nati żakard
indio sky
vatanai
nati wełna
indio wełna antracyt w farbie umoczony
indio resenholz
indio flamingo
indio silk
Hanti piękne to Twoje szaleństwo :)
Piękny ten stosik... jest tak idealnie dopasowany, że... chyba nie ma tam chusty którą można by było sprzedać ...
Hanti gratuluję pieknego stosiku :)
bawełniane indio pchnij - sky (chyba, ten niebieski) wypada blado przy natce ;) i flamingo przy pozostałych indio. I Vatanai bym sprzedała :)(no to są 3 pod młotek ;-) ) a te dwa indio z bordową nitką, co to jest? jedno to chyba rozenholtz, a drugie??
hanti, ja może bym przygarnęła sky, a Tyś flaminga wystawiła... ;)
trudno... :P
No właśnie, jedno bordo rozpoznaję, a drugie? Stosik jak najbardziej w mojej kolorystyce, mniam :thumbs up:
na sky mam dwie chętne, także jak mój małż będzie sprzedawał to pójdzie drogą pantoflową :lol:Cytat:
Zamieszczone przez rzufik
a chusty wszystkie opisałam
Z tego wynika, że flaming do sprzedania.
Ja nie kupię, bo to różowe jest
pierwsza bawełna-flaming poszła pod młotek, a ja sobie myślę co za to kupię :lol:
może len natur pociągnę bladym różem......
dziewczyny nowe indio!!!
indio viola-natur
http://www.didymos.de/shop-php/tuecher/ ... mwolle.php
Ladne. Az sie boje sprawdzic cene euro.....
No właśnie cena jest odjazdowa :shock: po kursie 4,0 wychodzi 276 zł za rozmiar 6.
Szkoda tylko że sama bawełna.
Agata zamawiasz?