Dziękuję :)
Wersja do druku
Powiedzcie mi, bo synek ostatnio wypowiedzial pytanie, ktore i mi chodzilo po glowie: "gdzie jest mama Alberta Albertsona?" - wiecie? Czy nic nie wiadomo.
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
już kiedyś tu o tym rozmawiałyśmy i wówczas w polskiej części pojawiała się babcia :D
A faktycznie, czytalismy jedna czesc z babcia - chyba w "Sprytnie Albercie" jest babcia
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
Bardzo fajna inicjatywa Wyd.Bis
""Posmakuj" książkę!!!
Zachęcamy do pobrania ze strony wydawnictwa BIS pliku pdf składającego się z fragmentów kilkunastu książek dla dzieci. Nie jesteś pewien czy Twoje dziecko polubi pirata Rabarbara, dociekliwe detektywki Jo i jej kuzynkę, Tomka przedszkolaka, Bartka który ma zwariowane sny, Krasnoludki, niezwykłego podróżnika Kazika, dzielnego Dobosza?... i wielu innych bohaterów naszych książek? - pobierz pdf i przeczytaj dziecku fragment - może to będzie ulubiona KSIĄŻKA jego dzieciństwa? "
http://www.wydawnictwobis.com.pl/pdf/Do_poczytania.pdf
Na stronie wydawnictwa Bajka wszystkie Florki po 15 zł, najnowsza część Mejle do Klemensa także :)
https://bajkizbajki.pl/ksiazki/serie-wydawnicze/florka
U nas rządzi Pomelo i turlututu a kuku to ja
Polećcie coś proszę dla 6-latka nt Gwiezdnych Wojen. Może być troszkę na wyrost, albo coś ze starszych publikacji, to może w bibliotece wyszperam. Tudzież jakieś książeczki z naklejkami/łamigłówkami ciekawe.
Jul, coś mi się zdaje, że pytałaś o książki Star wars w wątku jakiś czas temu, ale nie mogę znaleźć.
MamUsza ależ miło Cię widzieć!!
ale ma byc na temat czy tak ogolnie w temacie? bo u nas hitem chwilowo jest Gdzie jest Wookie?
natala Ty zapewne będziesz wiedziała.
Pytałam niedawno ale nikt nie odpowiedział.
:-)
Brunatny Brutal Borys
Świat Świstów.
Autor Peet Bill
Napiszesz coś o tym?
Świat świstów to taka bajka ekologiczna, muszę ją odświeżyć i zobaczę jak zostanie przyjęta po dłuższym czasie. Mogę zrobić fotki wieczorem. Borysa nie mamy, a cziłam się na niego swego czasu.
Dziewczyny dzięki za odpowiedź.
Brunatnego Brutala Borysa zamówiłam i lada dzień będzie u nas. :-)
A możecie mi napisać jeszcze coś odnośnie serii o Gwizdku Barbary Gawryluk?