jest li tak jak pisze Reni
Wersja do druku
jest li tak jak pisze Reni
Przyszedł,przyszedł silk. No dla mnie rewelacja. I kolor i ta śliskosć i wszystko. Mechate indio nie robia na mnie wrażenia,ale to jest cuuudowne :love:
Własnie próbuje zatopić,bo jest wodoszczelne. Acha, ma te sławne czarne paproszki,ale mi to zupełnie nie przeszkadza. A ten kolor jest dla mnie boski. I ta śliskość. mam nadzieje,ze sie nie zmechaci i nie "sfrotkowieje" :twisted:
Taak... dobrze to ujęłaś - wodoszczelność. A wąchałaś je takie mokre? Hmmm...Cytat:
Zamieszczone przez nata76
Nata nie daj się podpuścić i nie wąchaj :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez comega
Wąchałam. Bardzo przypomina zapach mokrego lnu,w sensie płótna-surówki lnianej. Prawie tak samo.zaraz mi się harcerstwo przypominiało 8)) i lata młodości..... Ale podobno surowy jedwab tak pachnie. Chyba nawet jest taka uwaga w instrukcji.
Ale....wymoczyłam jedwab,powiesiałam i ...taki zmoczony stracił swój "blask"...czy po wyschnieciu znów zacznie połyskiwac tak...perłowo???????
zacznie nawet ładniej połyskiwać :D
ja juz dzisiaj silka bede miala :D
ale poniewaz jestem sadomasochistka postanowilam go wlozyc pod choinke i jutro dopiero otworzyc 8)) podobnie jak lane
ciekawe czy wytrzymam?
kobra ja tak z nati zrobiłam, leży w kartonie, tylko ją obfociłam i nie wiem jakim cudem, ale powstrzymałam się przed zamotaniem :D
Kobra, twoj tato szczesliwie dolecial? Szczesciara z ciebie, tyle ladnych chust przywiozl! :love:
ja też wyjęłam z pudełka na chwilkę, jutro pod choinkę sobie położę :love:
a ja nie wim czy bede miała co pod choikne podłożyć bo moss od petisu nie dotarł do lodzi dzisiaj
no coż pewnie coś z pocztą ;;;; )))) a szkoda
jeszcze nie dolecial, mamy burze sniezna i lot bedzie opozniony, ma spasc 20 cm sniegu :shock:Cytat:
Zamieszczone przez Linda
mam nadzieje ze lotu nie odwolaja, nie chcialabym,zeby tatus spedzil Swieta na lotnisku w Wawie. Jakby co to go ktorejs z Was podesle :lol:
a zapraszamy, zapraszamy :)Cytat:
Zamieszczone przez kobra
Sluchaj, gdyby co, to daj znac, odbierzemy twojego tate z lotniska i spedzi Wigilie z nami, mowie serio!
Ale mam nadzieje, ze samolot wystartuje i bedziecie wszyscy razem, sciskam!
I to się nazywa rodzinna atmosfera na forum :applause: , to będą szczęśliwe święta jak nic.
dziewczyny dziekuje serdecznie, kochane jestescie :kiss:
tato leci, Wigilie na pewno spedzimy razem :D
jak to dobrze :D Życzymy Wam szczęśliwych i rodzinnych Świąt :kiss:Cytat:
Zamieszczone przez kobra
Czy prasowanie zmienia indio?
TakCytat:
Zamieszczone przez comega
hmm...a wiec i mnie dopadlo...
wkraczam na teren indiofilski.co prawda tylko z pozyczonym(polah dziekuje,dziekuje,dziekuje :kiss: )
ale wciaz z wielkimi oczami :shock: ze indio z lnem przy swojej cienkosci tak swietnie nosi.
po swietach wkleje fotki :jump:
dzieczyny,jak to mozliwe ze to indio moge porownac w nosnosci do mojej lany mint,a ona chyba ze dwa razy
grubsza.w indio wezel jest malusienki a ja juz wiem co oznacza wyrazenie ze chusta "sama sie mota" :wink: