chciałabym napisać że psling, ale jeszcze nie dzisiaj
za to dzisiaj kółkowy Leo rouge, wyprowadziłam go na spacer;-)
Wersja do druku
chciałabym napisać że psling, ale jeszcze nie dzisiaj
za to dzisiaj kółkowy Leo rouge, wyprowadziłam go na spacer;-)
fioletowy wełniany pasiak nati
Indio flamingo-nawet spacerowo:)
Grecja bawełniana - po dzisiejszym dniu zyskała statut póki co niesprzedawalnej :thumbs up:
nubigo, a jutro bedziemy w testowym onbu jak dowiem sie jak to załozyc :P
Ja dzisiaj miałam kolejne podejście do Bamberoo - coś się nie mogę z nim dogadać :-(
Co się dzieje? - ja, kiedyś wielka zwolenniczka MT, a nie mogę Zosi w nim ułożyć, w 7Panel też mi źle idzie. Tzn. mnie jest wygodnie, ale Zosia jest źle otulona panelem, odstaje, albo się zwija...Noszsz...
wełniana grecja, wełniany sweet place i lawendowa zara - to ja z tośką
manduca og - mżydło z janką! sama chciała! (po raz pierwszy od trzech m-cy chyba)
Po domu - 2 godzinna :thumbs up: drzemka w ince, na spacerze - leoś natur, chyba się dogadałam z prostym plecaczkiem :)
buuu na rękach, bo Konrad powiedział, że nie chce na barana wskoczyć. i nie wskoczył. za to iść nie chciał ani w przód, ani w tył, ani w bok... co za spacer-zmachałam sie tylko.
no i plecyyy moooje.... ojojoj....
Stylowa perelka Nati po domu
indio loden natur
jedwabne ptaszki i czarno czerwone indio :)
Bushido, ja już nie mogę czytać w czym Ty nosisz! bo zazdrość mnie zżera cuś-niecuś ;-)
A ja dzisiaj na krótko w prostym plecaku z Gekonków Santuri.
zara candy testowa - nowe chustowe olśnienie:D
Dzisiaj w oliwkowej hybrydzie Lany - niezmiennie jestem pod wrażeniem jak cudnie ona nosi!!!
I świetnie się wiąże, nawet na śliski kombinezon.
wczoraj len natur, a dziś wlasnie przed chwilą utuliłam do drzemki :) mego mega rozżalonego synka w mossie! Kurcze zastanawiam sie po co mi inne chusty??
Wczoraj jacob, a dzisiaj pasiak różowy z wełną nati
Uwaga: Inka z wełną. Dzięki Bushido:)
A nie lisa z wełną?
Storchy chyba nie ma z wełną ?????