Swbarbara bo już tylko używane na allegro lub olx kupisz.
Wersja do druku
Swbarbara bo już tylko używane na allegro lub olx kupisz.
Eyja ale też droga!!!! Kurka kurka a moja przepadła. ....buuu
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Ma ktoś matemoto? I jak? Od jakiego wieku?
Obejrzałam na targach, mnie nie porwało zupełnie :) chyba natala kupiła ostatnio :)
Ale fajna czy nie bardzo? ;)
Rok w lesie znów dostępny
W nieprzeczytane i arosie np.;)
Wczoraj rano dodali do koszyka w nieprzeczytane.pl, to kliknęłam. A o 15 napisali,że jednak nie mają :/
Uuu
Jak dobrze że ja jednak zdążyłam. Dostałam maila ze paczka wysłana.
Zobacz w arosie i na all
Jak weszłam teraz na nieprzeczytane to dostępna, 1,52zl drożej, niż wczoraj;) ale jest:/ chyba do nich zadzwonię, jak Młody uśnie :/
Ja to nawet nie mowie za ile kupiłam w nieprzeczytane.pl rok w lesie chwilepo premierze... oj zauważyli ze im to schodzi ładnie nawet z wyższą cena
A w ogóle - chciałam wrócić do HP ilustrowanego bo ktoś pisał że rozczarowany. Widzialam w niedziele oryginal. Ja byłam nie rozczarowana a oczarowana - książka jest przepiękna! Jeszxze sobie poogladalam oryginalne szkice ilustracji bo wiszą u nas w seven stories - rewelacja! Nie mogę się doczekać następnych, zdecydowanie mój klimat :)
Dziewczyny, już pisałam w odpowiednim wątku: dodruk roku w lesie będzie dostępny 7 grudnia, info z wydawnictwa.
Ilustracje do HP wydały mi się strasznie "filmowe". Tzn mało mają magii sprzed filmu a dużo niemal wprost z kadrów (np. Hagrid). Najbardziej podobały mi się sceny ogólne: Ulicaq Pokątna, dworzec itd. Najmniej ludzie (właśnie z powodu podobieństwa do aktorów).
Zachwyciła mnie książka Animalium (wyd.Dwie Siostry), bo jest taka inna. Jestem mocno zmęczona już tą szarpaną, postmodernistyczną kreską w stylu Mizielińskich...
Szukam inspiracji prezentowych dla córki, niespełna 3-latki, bardzo dobrze rozwiniętej językowo. Zakochana jest szczególnie w historiach, z którymi się identyfikuje, czyli np. Lotta, Basia, Zuzia, ale też wszelkie księżniczki (mniej lub bardziej disneyowskie).
Ale także szukam książek przyszłościowych, właśnie w stylu Animalium, do których będzie można wielokrotnie wracać.
http://www.msebooks.com/user/product...ion%5B4%5D.jpg
Zgadzam się, Animalium jest piękne i marzy mi się taka swojska wersja, z rodzimymi gatunkami :)
No właśnie mnie animalium baaaardzo rozczarowało. Ciesze się ze nie kupiłam ostatecznie w pl. Ale to zdecydowanie kwestia gustu po prostu ;)