Dokładnie tego samego doświadczyłam (brzmi jak relacja z uprowadzenia przez ufo :D). Spokojnie wzięłam, bez kwestii i bez odświeżania stron. Mają jakis super wydajny serwer.
Wersja do druku
A popatrzcie, to u nas na wsi inaczej zadziałało. Dwa razy strona się przyblokowała :roll:
u mnie dobrze działalo, tylko mąż tak dłuuuuugo szedł z hasłem do pp:twisted:
Ale może mi są pisane chmurki:)
jednak za długo się wahałam, czy płacić czy nie i załapałam się na drugi sort (tzn. kupiłam w "nadsprzedaży" i dostanę chustę z okazji cenowych). Ciekawe, jakie będą wady w mojej chuście :hmm: A, i 10% zwrotu z racji tego :thumbs up:
a Wam, jak się udało dziewczyny? :) dostał jeszcze ktoś dzisiaj maila od Zoe?
ja nie dostałam :ninja:
ale za to dostałam info od męża, że upolował mi róże!!!!!!! JUUUPI!! I :heart: moj mężuś!
achh jakie szczęście miałam , że akurat w momencie pojawienia sie różyczek byliśmy z Szymkiem na badaniach, a badania były w budynku gdzie pracuje mój mąż. Ja siedziałam z młodym zresztą bacznie śledząc akcje na telefonie a M. poleciał do gabinetu i mi je ustrzelił!!! A od niedzieli mu o nich trułam hehehe :) to sie chyba Karusku nazywa szczęsice początkującego oschafana :)
dostaliśmy potwierdzenie zakupu i nr zamówienia. NIc wiecej nie przyszło, wiec to chyba znak że sie udało! noo to teraz wypatruje listonosza!
a własnie długo sie czeka na oschowe przesyłki?
gratki Agutku :applause::applause::applause::applause:
i brawo dla męża! :)
Coś jest w tym szczęściu początkującego, Agut. Ja też pierwszy raz polowałam na Oschę i się udało. Ciągle jeszcze nie wierzę. :mrgreen:
Karusku, a Tobie też się udało :thumbs up: Przecież te z okazji są równie piękne, nawet jeśli będą miały jakąś wadę, to na pewno nie będzie przeszkadzać w noszeniu. No i jeszcze 10% mniej też jest miłym bonusem. :cool:
Slyszalam, ze wady w oschy sa niezwykle minimalne :cool:
Gratuluje dziewczyny!
Ja bylam w pracy, ale dzieki uprzejmosci niezwykle dobrej duszyczki, jestem rowniez posiadaczka numeru zamowienia potwierdzajacego zakup :heart::heart::heart:
ale fuksiary :D
to ładne polowanie było dla Polek ;)
szkoda, że tak późno tu zajrzałam.. Też bym spróbowała coś upolowac. Różyczki zen są śliczne. Może następnym razem nie będę gapa;)
Brawa wielkie dla Was dziewczyny!
A ja po prostu nie mogę przeżyć,że nie mogłam polować o tej godzinie :cryy::cryy::cryy:
Gratulacje!!!
Ależ nam się rozwinie pięknie wątek zdjęciowy:D (może wymiankowy też:hide::mighty:)
Zoano - Ty przynajmniej możesz na pocieszenie zamotać się w kury8))
O tak kury skutecznie koją mój ból ;)
I pocieszam się,że będę miała 3 preorderowe,tylko kieeeeeeedy.
Napłynęły chmury...
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...73522474_n.jpg
Tylko starszaczka się dała zamotać modelowo ;)
http://img339.imageshack.us/img339/2743/obraz034x.jpg
:love::bduh:
amst :love::love::love:
dostałyście już info, że chusta wyszła? ja nadal czekam... :(
A moje różyczki czarne dotarły właśnie do Zoany:high:. Zaraz poproszę, żeby udostępniła zdjęcia :mrgreen:
edit: wczoraj dostałam potwierdzenie wysyłki.
a ja nadal czekam na wysłanie :/
Chmurki są boskie :love: Nie oddałabym za nie mojej strato caprica, ale chętnie przytuliłabym obie :mrgreen: To bawełna?