Wow:D
Tapatalk
Wersja do druku
Wow:D
Tapatalk
No nieźle!! Grat! :)
dziękuję bardzo :D
Aniu łał. Gratuluję. Cudny hoppek. Uwielbiam hoppediz
Piekny hoppek :)
Aniu zazdroszczę!! Gdzie to cudo wypatrzyłaś? Jak w centrum to proszę o adres :D
Mam i ja :D Znalazłam dziś 4,8m różowej Lany :) kolor okropny, ale mam nadzieję, że da się ufarbować, bo szmata zacna. Niestety z komórki nie wstawię zdjęcia.
Ania, który lumpek u nas na dzielni? ;-)
Też pytam :)
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka
Ronjo, gdzie, zdradz gdzie lany daja? :D
We wspomnianym na poprzedniej stronie Gwoździeju na Bródnie :)
Niestety, kolor jest daleki od moich upodobań: https://plus.google.com/photos/10088...43089219835346
(nie udaje mi się wstawić fotki do posta)
Ładny :) ją się bardzo cieszę, zawsze jak ktoś tu się wpisuje. Gdy myślę o tych indiaczach i innych cudach ciętych na scierki to aż mnie ściska...
Hehe, ale rozowa jak prosiaczek ;)
Mam nadzieję, że będzie z niej piękna gradacja :)
Ronja - super :) koloru nie widzę ale lana fajna chusta :)
dziewczyny ja w centrum gdynii, zaglądałam tam czasami przy okazji, a na osiedlu to nic ciekawego ostatnimi czasy niestety za to w lumpkach w centrum czasami można coś wyszperać :D
Ania - gdzie w centrum? W poniedziałek akurat mam plan tam być, tzn. w centrum- jej jak bym chciała choć raz coś ciekawszego w lumpie uraczyc niż tylko angielskie książki
Wysłane z mojego LG-H220 przy użyciu Tapatalka
Ronja, wow! Super. Pochwal się efektem farbowania, jeśli się zdecydujesz :)
Ja ostatnio prawie padłam, bo myślałam, że znalazłam mei-taia, a to było tylko jakieś kosmiczne sztruksowe wisiadło :duh: Już drugi tydzień w tym lumpku leży, nikt go nie chce.
Ronja, lana to bardzo fajna, niedoceniana chusta
przefarbuj ją sobie na jaki chcesz kolor i będziesz się nią cieszyc!
Gratuluję!
Fajny ten prosiaczek:p
Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka
Piękny gaciowy róż! ;) Można poszaleć z farbowaniem! Chociaż mimo mojej niechęci do tego koloru ta chusta podoba mi się.
Wysłane z mojego HTC Desire 620G dual sim przy użyciu Tapatalka