Witaj Agatha.
Wersja do druku
Witaj Agatha.
a witaj, witaj :)
jutro pierwszy dzień w pracy... trzymajcie kciuki...
cześć Agatha!
mi. - dasz radę!! Kajetan też :-)
jak było na targach? opowiadajcie!!
witaj agatha!
mi. - powodzenia!!!! bedzie dobrze!
Cześć Agatha :)
mi.- również trzymam kciuki za Ciebie i Kajetana :)
Wracasz na cały etat?
targi - koszmar
może i stoiska fajne, ale co z tego, zajrzałam może na 3
stara hala torwaru i ludu chyba tysiące - ukrop, zaduch i ciasnota, alejki nie do pokonania, stoiska nie do dopchania, powietrze nie do oddychania, szklarnia taka, że pot ciurkiem płynął, głośno jak na stadionie....
szkoda tylko, że taka droga i nie pooglądaliśmy sobie nic poza maminkiem właściwie :/
Izu żałować możesz jedynie, że spotkanie ze mną Cię ominęło :mrgreen:
tak jak endurka napisała - tłok, ścisk, hałas i potworna duchota. do tego tryliony wózków jeżdżących po nogach :twisted:
trochę pogadałam z dziewczynami tu i tam, poznałam "na żywo" niektóre forumki. i tyle. ;)
mi., choco, podłożę Wam małą świnię :twisted:
http://www.chusty.info/forum/showthr...w-dobrej-cenie
Jakbyście kupiły, to będę miała okazję zamotać :ninja:
Ale przecież jest napisane, że w dobrej cenie :lol:
Coś Wam pokażę:
http://www.facebook.com/photo.php?pi...d=350448289347
(tam są 2 zdjęcia)
cześć "podkówki" i nie tylko :) tu małgosia :) dojrzałam do zarejestrowania się na forum, witajcie zatem i wybaczcie potknięcia nowicjuszki
witaj Me'shell:hello: :)
otóż Agave mnie nie rusza - zamówiłam Avocado z bamboo (tak, tak - miałam już żadnej natki nie kupować, wiem :hide: )
no i - nie da się ukryć - czas na len już raczej minął... czekam, aż ktoś będzie puszczał w środku stycznia za 180 :P
i czekam cierpliwie, kiedy Ty - Droga LM - będziesz puszczać swoje miasteczko :ninja:
pierwszy dzień w pracy daliśmy radę, choć na pewno Kajetan miał więcej fanu niż my :mad: dzięki Wam za wszystkie ciepłe myśli.
kiedy spotkanie? z racji ZIMNA i innych jeszcze (np. obleganie przez dzieci szkolne) na razie Podkowa odpada :(
czyli kiedy spotkanie i gdzie?
potrzebuję grupowego wsparcia!!! aaaaa!
Kajetan w piątek (tak dla równowagi, żeby nie było ;), powiedział "Tata" i doskonale wiedział co mówi ;))
LM - zdjecia cudne.. gdzie masz wiecej? :-)
me'shell - nareszciee :hello:
spotkanie - pomysł przedni!! dzeciaki rosną, zmieniaja sie, fajnie to obserwowac :-)
Endurka - dzięki Tobie ominęłam targi szerokim łukiem - dzięki.
A ja z Ożarowa. Chusty tu nigdy (poza moimi) (a wciągnęły mnie już totalnie) nie widziałam.... Za to w Pruszkowie bywam i widziałam.
ciekawe, czy widziałaś IzęBK.
ja ostatnio widziałam - boszsz... jak one razem wyglądały! no taka reklama, że hohoho!!!
mi.- dzięki :lol: :oops:
agatha - kontrolnie spytam: a psa posiadasz może? :-)
Posiadam :) Dłuuugiego.