Re: Tylko dla INDIOfilek!!!
Fajne foty! Colour grown to jedno z nielicznych indio, ktore kocham, gdy sprzedalam, to potem mi jego brak, ale przy nowym chuscioszku postaram sie stanac na glowie, aby takowe miec w stosiku. Teraz pozostaje mi cieszyc sie kolkowa z colour grown brown :D
3 zdjecia i 3 różne kolory :omg: niezłe jest
a to jet to które ciemnieje wskutek prania tak?
a jaki osiągnie kolor po którymś tam?
No nieźle :shock:
W każdym wcieleniu piękne :)
sliczne- takie kawka z mleczkiem jest, gratulacje :applause:
Comega, fotki piękne, widzę że indiofilką 100procentową jesteś :D ......
Dzięki za rady. I jeszcze takie pytanko: jak wypada bawelniane indio w porównaniu z Leosiem?
ja na razie palam jedynie miloscia wirtulna do indio ale bede Was podczytywac:)
a ja nie wolę :D leoś jest IMO lepszy od indiobawełny (zawrówno limitowanej i nielimitowanej- miałam 4 sztuki), odbrobine gorszy od lnu i wełny. nosząc w moim najulubienszym lnie muszę stwierdzić, że leoś razem z indiowełna jest jedyną chusta w której mogłabym po lnie nosić.
za to z -podobno- dobrzenoszących chust nie lubię konopii i lany.
Cytat:
Zamieszczone przez stasiu-lova
z -podobno- dobrzenoszących chust nie lubię konopii i lany.
Pan Bog pokaral mnie dobra pamiecia. :)
pamietam wiec, ze lane dostalas od meza na rocznie (slubu?) :P
Przyszeld silk... wymoczyl sie, wypral, troche podsuszyl, teraz dalej schnie. Ale wizualnie to mnie nie oczarowal.... Duzo ladniejsze jest indio colour grown green lub brown. No dobra, nie bede marudzic, jak wyschnie, to ponosze w silku... Teraz wiem jedno: na pewno delikatnie zafarbuje silka :D Ale nie bede go poddawac zabiegom gotowania, zrobie to delikatnie i mam nadzieje, ze nadal bedzie miekki.
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
Przyszeld silk... wymoczyl sie, wypral, troche podsuszyl, teraz dalej schnie. Ale wizualnie to mnie nie oczarowal.... Duzo ladniejsze jest indio colour grown green lub brown. No dobra, nie bede marudzic, jak wyschnie, to ponosze w silku... Teraz wiem jedno: na pewno delikatnie zafarbuje silka :D Ale nie bede go poddawac zabiegom gotowania, zrobie to delikatnie i mam nadzieje, ze nadal bedzie miekki.
już się nie mogę doczekać :applause: ...mnie też ręka świerzbi ja zobaczyłam jego kolor :twisted: ...ale ja nowicjusz nic oprócz podkoszulek nie farbowałam ..więc się jeszcze wstrzymam :D
A ja silka widziałam i pomacałam wczoraj i oczarował mnie absolutnie, piękna to chusta i taka naturalna i mięciutka :love:
Ja bym jej nie zafarbowała bo straci na miękkości, a kolor jest taki hmm waniliowy (Mart trafiłaś) mniam :)
Wydaje mi sie, ze z ta strata miekkosci po farbowaniu to lekka przesada!. Oczywiscie wszstko zalezy jak i czym sie farbuje. Na TBW dziewczyny doprowadzaja wode pod farbe prawie do wrzenia! Ja zrobie to delikatnie. :D
Narazie silk pozostaje au naturel... dopoki nie bede miala pewnej koncepcji jak ufarbowac :D
do silku pasuja IMO delikatne kolory
Linda ciekawa jestem na jaki sie zdecydujesz
Cytat:
Zamieszczone przez stokrotka.a
Cytat:
Zamieszczone przez Linda
ja też czekam na swojego silka ;)) i to będzie moje pierwsze indio - wszystko przez ten wątek :))
ehhh :)) ciekawe czy to będzie miłość czy tylko kochanie ;))
a ja dałam drugą szansę mojemu paprochowemu silkowi...I wiecie co?! plecaki same się wiążą! :omg: Rewelacja...a jednak zostaje! Zdjęcie nie jest pierwsza klasa bo niestety brak Fotografa :|
http://x.garnek.pl/ga7993/2ea0c87e8f...904a3/silk.jpg
A to fakt. Potwierdzam, u mnie na pierwszy ogień poszedł plecaczek Hanti i od razu się z silkiem zaprzyjaźniliśmy.
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
Cytat:
Zamieszczone przez stasiu-lova
z -podobno- dobrzenoszących chust nie lubię konopii i lany.
Pan Bog pokaral mnie dobra pamiecia. :)
pamietam wiec, ze lane dostalas od meza na rocznie (slubu?) :P
slubu :thumbs up: (wow jestem pod wrażeniem :omg: )może powinnam miec jak hanti z choinką, bo to moj maż, ale chyba jestem złą żona, bo jej nie lubię. gniecie mnie. i nie mam co z nia zrobić, bo mi głupio sprzedac :|
Stokrotko, super plecaczek, ciesze sie, ze pogodzilas sie z silkiem :D