nino antracyt:) wszystko mi z niego wychodzi, nawet plecaczek pierwszy w życiu, w którym mała właśnie śpi:):):)
Wersja do druku
nino antracyt:) wszystko mi z niego wychodzi, nawet plecaczek pierwszy w życiu, w którym mała właśnie śpi:):):)
Ja nosiłam Alę w naszym nowym MT. Ala zafascynowana, prawie od razu zasnęła :)
a my testowałyśmy 3 kółkowe nati na zmianę:) a na wieczorne marudzenie był plecaczek z opuncji meks. - mała też zasnęła sobie słodko, co nie było fajne bo potem nie chciała iść spać o zwykłej porze, wrrrrr....
indio wełenka biało-czerwona (hehe kibice z nas ;-))
psling ombrage avant grad i sanki
Jade mild, idziemy w niej na impreze przedszkolną :) w grupie mamy 3 mamy z maluszkami i próbuje je zarazić chustami :)
dzieki kaamal w cudnym krotkim idio czarno-bialym:)
chyba wełenka aare pójdzie w ruch :)
dziś śmigamy w jimie :Dza kazdym razem, kiedy sięgam po tę szmatę, zachwyca mnie swoimi właściwościami! chyba nigdy się z tą chustą nie rozstanę ;)
zaraz wskakujemy w indio natur wełniane i idziemy w Polske ;)
przed drzemką Jade Deli:)
wełna japan szara
opuncja meksykańska po skróceniu - sprawdzałam kangura (spoko, tyle że na "po domu" wiązania brzuszek do brzuszka odpadają - mała o mało co sobie szyi nie wykręci:D) i plecaczek, jestem bardzo zadowolona z zabiegu:)
a chustotata biegał dziś w japanie lnie - baaaaardzo polubił tą chustę:)
testowa Rapalu błękitna...
Wczoraj rano millefiori, wieczorkiem oberżynka i dziś heheehhe to samo :)
Wczoraj i przedwczoraj girasolek BRW, perełki Nati, pasiaki z wełną Nati, dzisiaj jade candy (10 minut i zasnął Misiaczek)
Non stop fioletowy pasiak nati:-))
Ale dziś po południu było indio natur z lnem.Wojtaś spał po 10 minutach odkurzania chaty:-)
na spacerze nosidło mei favorite a teraz ulka :)
wełniane fioletowe paski nati
Dzis na zmiane testowy MT LL i lilac LL - Ninkers chory wiec bieganie z dzieciem na plecach to moja dzisiejsza koronna konkurencja