o ranyyyy, tukany :beat:
a otulaczy kiedy można się spodziewać?
Wersja do druku
o ranyyyy, tukany :beat:
a otulaczy kiedy można się spodziewać?
Nie dałam rady:dunno:
zamówiłam:duh:
i to dużo za dużo niż potrzebuję:hide:
Mąż pogoni chyba listonosza jak zobaczy że sie zbliża ZNOWU do drzwi :lol:
Wszystko będzie do końca przyszłego tygodnia, te pieluszki które aktualnie widać w sklepie a są niedostępne oraz otulacze ze wszystkich wzorów.
kalolina to tą Twoją przesyłkę możemy policzyć na pół ;) znaczy przy przelewie zapłać tylko za pół przesyłki dobrze? :)
O, jak fajnie, ze mi sie wzor podoba! To ja poprosze kieszonke w tukany dolozyc do mojego otulacza i woreczka. Zaraz skrobne pw o szczegoly.
Pewnie zaraz znikną, tak jak ostatnio, kiedy pojawiła się nowa kolekcja ;)
Tukany!:love: kurka,kurka,kurka:hide:
Piękne :)
jak tylko będę miała środki to zakupię na 100%, bo się spłukałam na chusty :D
No i kupiłam tukany :love:
szyje się jeszcze trochę, mam nadzieję że starczy. Zwłaszcza że 18-19 maja będziemy na targach mother &baby we Wrocławiu :)
:)
:lol:
Odłożyć Ci czy wolisz przez sklep? będe informować jak będę znać konkretniejszą datę przybycia :)
dziękuję :) a co do chust to noś :kiss:
:mrgreen:
powiem Wam że mnie te tukany też powaliły :) chciałabym dla Antka tylko mi się już pieluchy nie mieszczą nigdzie :bduh:
Moniko, nie mam cierpliwości do Twojej strony, przepraszam, ale proszę Cię odłóż mi kieszonkę w tukany i jeszcze otulacz misiowy jak już będą i daj znać. (nie wiem czemu strona nie chce mi chodzić sprawnie :twisted:)
ok, odłożone :)
No taaaak, polowanie na kocurki miało być...a tu cały zwierzyniec przygarnę:)
A jest szansa na białe wkłady standard? te brązowe mi nie teges
Moniko a odlozysz mi rybkowa ferajne i tukany? Dzialam z telefonui predzej osiwieje niz zamowienie mi sie uda zlozyc :(
boszzzzzzzzzzze zakochałam się w tukanach... i teraz co... kiedy niby stosik akuratny ;/ trzeba coś sprzedać... /
nosz chociaż woreczek by w te tukany był ech ;/
wiesz z pieluch powoli trzeba wychodzić bo młody już spory...
dlatego myślę o woreczku ;) bo o skrawek na trenerki to aż się boję Cię prosić ;p
ale na taki woreczek zapoluje bo to nawet później na basen czy plaże się przyda ;)
edit: i zauważyłam misie... jakie te pandy są piękne ;)
Misie są boskie!!! :beat: