Oo ja pierdziele!! Ale jaja.. no to ciekawe komu sie udalo?
Wersja do druku
Oo ja pierdziele!! Ale jaja.. no to ciekawe komu sie udalo?
A mi się udało! Roses Zen 4. Jedną tylko, choć dla Zoany też próbowałam upolować :frown.
A mi się nie udało:( Wywaliło mnie z PP.
A 5tki jeszcze wisza! Chyba ze.mnie telefon oklamuje
Kategoria juz sold out ale faktycznie wygląda jakby jeszcze były.To chyba jakaś awaria serwera.
Ja upolowałam. Nie dla siebie ale podziwiam Oschę za taki szybki serwer. Nati powinna zainwestować z taki.
tak tylko jakim cudem sprzedał 22 chusty nadto??
zauważ, że np. "5" są jeszcze, ale ogólna liczba przekracza liczbę chust dostępnych.
Widziałam róż Zen sztuk 120.Szkoda, że Oscha nie działa jak Nati, że na "otarcie łez" nie proponuje innej chusty. Bo dopiero byłabym wkurzona, gdybym upolowała, kasa z pp zeszła, a chusty niet :D
Karusku, ale z Ciebie szczęściara :applause: :applause: :applause:
Mnie się nie udało :lol:
a mnie nie było w domu :cryy::cryy::cryy:
Nam też nie poszło. A dwie były w koszyku :rolleye: Niemniej brawa dla mojego mężczyzny. Walczył jak lew. Teraz zły jest, że poległ. Nie miał pojęcia z jaką zgrają chustoświrek przyjdzie mu szarpać ten serwer :lol:
ale wiecie, było łatwiej niż z nati :hmm: ani razu mi się nic nie powiesiło, jeszcze w mięzyczasie czekania na kolejne kroki zamówienia 2 razy na innej zakładce sprawdzałam, czy te róże chusty jeszcze są (najpierw były 103 w stocku, później 68, później 23) i klikałam zupełnie na spokojnie...
chyba naprawdę miałam fuksa :lol:
(jak to się mówi: g.... ma szczęście ;) )
Karusku my to już wiemy,że Ty z pentagonu zamawiasz :ninja: :lol:
nie ma się co dziwić,że Ci w zwolnionym tempie schodziły z oczu :lool:
:lool: chyba czas u mnie inaczej płynie :lool: trójkąt bermudzki czy coś :twisted:
a kiedy następny wypust? :D To już z nowej kolekcji będzie - dobrze pamiętam??