jakie znowu nowe?:ninja::twisted::bduh:
Wersja do druku
jakie znowu nowe?:ninja::twisted::bduh:
a niespodziankowe :) dwa takie :)
Bo ja już doczekać się nie mogę tych niespodziewajek! :lol: mam nadzieję, że otulacze też będą w nowych wzorkach? :ninja:
będą, ale odbieram pieluszki we wtorek, więc albo we wtorek wieczorem albo w środę wrzucę :) tylko nie wiem czy otulacze już będą gotowe czy dopiero po weekendzie majowym. Niestety dużo tego się szyje i to trwaaa...
te dwa nowe wzorki to unisex czy pół na pół? :lol:
unisex :twisted:
a coś więcej podpowiesz?? poza unisex ;p bo nas ciekawość zżera straszna ;p
A ja poluję na kocurki:D Kiedy można liczyć na dokładkę?
vessna kocurki mam nadzieję, ze dorzucę we wtorek. o ile akurat one się uszyją bo odbieram tylko część partii i ponoć ma być wszystko z wzorów ale zobaczymy :)
Podpowiem- oba na białym tle, jedne słodkie dziecięce, drugie wesołe, trochę wakacyjne z tęczowym motywem.
To Wam podpowiedziałam :rolleye:
o tak, to nam podpowiedziałaś, słodkie, dziecięce, wesołe, nooo wszystko jasne przecież, nie? ;)
I jak tam, jak tam? Dzisiaj, jutro? Otulacza jednego pilnie mi potrzeba :rolleye:
jutro ;) ale nie daję jeszcze gwarancji że otulacze tez będą ;)
O rany!!!!!!!!1Wchodzę, a tam takie piękne tukany!!!!!!!!!!!!!CUDOWNE!!!!!!!!!:heart::beat:
i CO JA MAM BIEDNA POCZĄĆ?!!!!!!!!!!!!
a miśki.....piękne!!!!!!!!!!!!!!
No tukany rządzą, chyba się nie opanuje :ninja:
Tukany są piękne:heart:
Ale ja już nie mogę:duh:
Śliczne! A miałam nie kupować więcej kieszonek ;)
To prawda piękne te nowe pielusie :)
Ja chyba też się nie opanuję :( kurczę....to jest nałóg :)
Monia...może jakiś przesył gratis dla stałych forumek...tylko dziś?
Ależ się cieszę, że się podobają :heart:
Nawet nie zdążyłam napisać już wypatrzyłyście :)
Na sklepie jest też dużo woreczków na brudne pieluszki w dwóch rozmiarach, bardzo, bardzo je polecam. Wielkość na jedną pieluszkę/ na myjki/ na strój kąpielowy (http://nappime.pl/sklep/product-category/akcesoria) oraz takie które pomieszczą 2-3 pieluszki i również świetnie sprawdzą się np. na basenie czy nad morzem (http://nappime.pl/sklep/product-cate...cesoria/page/3)
Słomko gratis mówisz? możemy dziś zrobić przesył pół na pół, tylko proszę w komentarzu wpisac nick z forum :)