Ja poprosze o potrzymanie otulacza w jabluszka tez do jutra. To jest one size?
Wersja do druku
Ja poprosze o potrzymanie otulacza w jabluszka tez do jutra. To jest one size?
witam:)
Jak wruuuu nie weźmie tego otulacza w pieski to poproszę dane na priv i go biorę:)
Kurcze mi też by się przydała jeszcze jakaś formowanka albo kieszonka bo dopiero gromadzę wyprawkę.Jakbyś coś jeszcze Moniko wystawiała z 2gat to też się piszę.A kiedy będą dostępne w sklepie znów pieluszki z nowej serii?Bo jeśli wruuuu nie weźmie tego otulacza to bym wzięła jeszcze jakąś kieszonkę razem z nim.
Jeszcze zapytam o woreczki pulowe na pieluszki. Będą jeszcze dostępne?
Stanę do otulacza w jabłka :)
one size. Ok trzymam, myśl spokojnie :)
CZęść pieluszek (głównie kieszonki) będzie w piątek, wzorkowo raczej już wszystko, do sklepu pewnie dorzucę w weekend. Jakbys już teraz chciała coś konkretnie to można na pw ;)
Tak, woreczki się właśnie szyją. Na ten moment od ręki mam safari i ptaszki wśród drzew, mogę zobaczyć czy sowy też są, wszystkie rozmiarowo tak na 3 pieluszki. Tylko ciut inny kształt niż do tej pory, bo zamek jest od góry. Więcej wzorków to pewnie tak za dwa tyg, bo priorytetem w szyciu są pieluszki :)
EDIT: jeden woreczek w safari zarezerwowany, chyba mam drugi
ok to po Ananke jesteś :)
Monia....a ta niespodzianka :heart::beat::heart: też będzie w piątek ??????????bo ja czekam, bo obiecałaś:heart: :) :) :) :)
slomka
niespodzianka będzie pewnie w weekend, muszę jej jakieś zdjęcia zrobić. Ale nie będą to koty. za to dwa nowe wzory i owszem :) mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu
Aaaaa, nowe wzorki :high: Ale niespodzianka :)
Mam nadzieję, że Wam się spodobają :)
dziewczyny kolejkujące- prosiłabym o jakieś decyzje otulaczowe :)
Jestem jestem ! Ja biore pieski :)
super, puszczę pw :)
Biore otulacz w jabluszka :-) I jeszcze bym chciala woreczek ptaszki wsrod drzew. Tylko mam prosbe mala czy moge poczekac z przelewem do czasu ujawnienia niespodzianki, bo moze jeszcze bym jakas kieszonke w nowy wzorek przygarnela, jesli mi sie spodobaja. :-)
jasne, żaden problem :)
dziewczyny chyba jednak pieluszek nie będzie w ten weekend :( Mam nadzieję, że będą jak najszybciej!
katsos tak. Będą rybki, chmurki, krasnale, autka, słonie dzienne i nocne. Także trochę tych wzorów do wyboru będzie :) Mam nadzieję, że jak najszybciej będą gotowe.
Edit: i folk oczywiście :)
Moniko a piszesz o nowej dostawie na sklep czy tu tez coś będziesz wystawiała??