krasnale mam. brakowało mi tylko guziczków pierniczków ;)
aha, aha.. :nono:
czekam na nowości :D
Wersja do druku
No właśnie mi też się nie rzucił w oczy żaden wzorek którego bym nie założyłą synkowi gdybym go miała :D DLatego takie fajne te pieluchy Moniki :)
No to mnie teraz Monika ucieszyłaś :P Będę jutro warować żeby mi krasnali ktoś nie podkupił :)
Ja mam lukrowane guziczki. Niby bez przekonania trochę je wzięłąm a są śliczne. O wiele lepiej te wszystkie pieluszki się "na żywca" prezentują :)
:kiss::jump:
a na burzowe chmury jeszcze jest szansa :)?
Asiu tak, burzowe tez jutro dorzucam. Albo może nawet dziś jeszcze, ale wieczorem.
Pierniczki na żywo wyglądają dużo elpiej niż na zdjęciach. Ja też mam swoje :)
mi. Czy twoje pierniczki można już posyłać, w sensie że nie dostałam po aukcji od nikogo powiadomienia żadnego :dunno:
mi. przepraszam bardzo :oops: nie zauważyłam :hide::hide::hide:
jutro postaram sie posłać, bo chwilowo zaległam chorobowo.
Monika a dasz znać jak tylko wrzucisz ;)?
jasne, skrobne pw :)
dorzuciłam kilka pieluszek. Są krasnalki, chmurki, nocne słoniki, pierniczki z mikropolarem, ślimaczki z mikropolarem... Jest wybór, warto skorzystać :)
A do nowej serii jeszcze chwila. Dziś przyszedł już wzorzysty materiał :ninja: Będzie kolorowo! Jeszcze tylko laminacja :)
Monika niby złożyłam zamówienie ale nie wiem czy tam trzeba było jakiś kod wpisać czy sama mam sobie wyliczyć kwotę i Ci wysłać. Weź mi odpisz to zrobię dziś przelew :)
Gosiu posłałam maila, wysyłam mailowo kwote po rabacie :)
Spoko, przelew poszedł, jakbyś się wybierała jutro na pocztę to Ci mogę potwierdzenie wysłać tak jak ostatnio jak chcesz :P
uuuuuuuuu... przegapiłam ;/ patrze a chmurki i rybki wyprzedane ;/ rechotki też ;/ uuuuuuuu...
Kochana z welurkiem jeszcze coś się chyba uchowało. Aha, odpisze Ci na pw jutro, mam dziś taki dzień...:roll:
Na pocztę dotrę w pn- w niedzielę robimy urodziny starszaka, do tego inne rzeczy dochodzą, dziś nie miałam nawet minuty..:sick:
ostatnie dni promocji- zapraszamy :hey:
Ja bym chętnie złożyła zamówienie powyżej 500 stówek, zeby załapać się na promocję, ale czy są jeszcze te długie wkłady bambusowe i do składania ? I czy nie ma już krasnoludków żadych :( ?
pennybelly do składania są na razie ręczniczkowe- super się sprawdzają :) a długie mogę doszyć, tylko skłądając zamówienie wpisz w komentarzu ile tych długich chcesz a dołożę do zamówienia :) tu masz jeszcze krasnale z mikropolarkiem http://nappime.pl/sklep/z-mikropolar...krasnoludkow-2
A czy sie różni mikropolar od tego welurku, bo tylko używałam kieszonek z tym pierwszym ;) czy on też daje poczucie suchości ? Czy promocja będzie jeszcze jutro ?
A i jeszcze takie pytanie, czy taka kieszonka z wkładem bambusowym plus zwykły powinna wytrzymać całą noc ? Przepraszam za milion pytań, ale póki co w dzień tylko wielorazujemy, a chcę jeszczy w nocy :)
czy Wasze pieluszki mozna gdziekolwiek kupic w sklepie stacjonarnym? gdzies je zobaczyc na zywo poza testami?
Dobra doczytałam sobie, gapa jestem przecież wszystko jest w opisie pod każdą pieluszką :) składam zamówienie, tylko jeszcze się waham nad tymi ręczniczkami, czy wziąć je czy wkłady, czy to wszystko jedno...sama nie wiem ;-);-)
Złożyłam zamówienie, wyszło mi równe 500 zł, załapię się na 20% zniżki i gratis wysyłkę :) ??
Załapiesz się na 20 % :) chociaż w promocji miało być ponad 500 ;) Ale spoko spoko :) posłałam maila już :) ręczniczki są na prawdę fajne!
Wielkie dzięki, robię zatem przelew, a będzie szybsza wysyłka jeśli prześlę pdfem potwierdzenie przelewu :) ?
Idę albo dziś albo jutro na pocztę (byłam wczoraj ;) ) także chyba nie musisz przesyłać potwierdzenia. Jak przelew poszedł, to po 12 pewnie i tak dojdzie :)
A wysłałam tak o ;) bo jesteśmy w różnych bankach, a może gdybyś szła dziś to masz jakiś dowód, że wysłałam kaskę ;)
Już nie mogę się doczekać, piękne te pieluchy i pierwsze nasze Nappime :)
ostatni dzień promocji :) :D
Melduję, że pieluszki dotarły, są piękne i już sie zastanawiam czy nie domówić. I ręczniczki bardzo bardzo porządne :)
Bardzo mnie to cieszy, miłego użytkowania!
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...32317177_n.jpg
Zbliża się Międzynarodowy Tydzień Bliskości. Z tej okazji w dniach 8.10-14.10 mamy dla Was różne niespodzianki. Zachęcamy do zaglądania na nasz profil FB oraz na naszą stronę internetową.
Wszystkie Wrocławskie i około Wrocławskie mamy zapraszamy serdecznie na Warsztaty ekologicznego pieluchowania.
09.10.2012 r. od 16.30 do 18.00. To nasza pierwsza niespodzianka z okazji Tygodnia Bliskości :)
O pieluszkach wielorazowych mówi się coraz więcej, jednak wielu rodziców nie bardzo wie, od czego zacząć ekologiczne pieluszkowanie. Na warsztatach będzie można dowiedzieć się o rodzajach pieluszek, o tym z czego są uszyte, jak je prać i pielęgnować. Będziemy mówić o tym, co powinno być w wyprawce i czy aby warto.
Prowadzenie: Monika Krąglak – mama 3-letniego Ignacego oraz 9-miesięcznego Antosia, z zamiłowania szyjąca pieluszki wielorazowe NappiMe oraz propagująca ekologiczne wychowanie.
Bez zapisów
Miejsce: Klubodzieciarnia
ul. Skarbowców 64
Wrocław
Warsztaty są bezpłatne.
ja bym poszła :-)
jak przyjedziesz to Ci zaoferuję nocleg ;)
O a ja wtedy będę we Wrocławiu rodzinnym, może też się wybiorę :)
pennybelly zapraszam :)
I jeszcze jedno wydarzenie na którym będziemy!
Zapraszamy na Kiermasz chustowo-pieluszkowo-kosmetyczny!
14.10. NIEDZIELA
13:00-17:00
Tradycyjnie zapraszamy na wyjątkowy kiermasz, gdzie będzie można kupić:
• chusty do noszenia dzieci (tkane, elastyczne, kółkowe)
• nosidła ergonomiczne
• ekologiczne pieluszki (jedno- i wielorazowe)
• organiczne kosmetyki
• eko środki czystości
• wyjątkową biżuterię hand made
• mądre książki o rodzicielstwie bliskości
• ręcznie szyte zabawki
• ciekawe gadżety dla dzieci i rodziców.
Niezwykła okazja dla rodziców z Wrocławia i okolic – wreszcie wszystkie ciekawe ekoprodukty dla dzieci w
jednym miejscu – do obejrzenia i przymierzenia. Wśród wystawców sklepy internetowe i twórcy rękodzieła.
Miejsce: Centrum Wspierania Rozwoju Dziecka Urwisek
ul. Wejherowska 28 (teren Ewangelickiego Centrum Diakonii i Edukacji)
No to 14.10 kiermaszowo i we Wrocławiu i Warszawie :-)
Będziemy mieli w takim razie mocno jarmarkowy dzień ;)
Z okazji rozpoczęcia Tygodnia Bliskości tylko dziś do północy przesyłka gratis przy zakupach za minimum 50 zł! Pomniejszoną kwotę wyślemy mailowo.
Ooo! To ja idę po formowankę :D