Moim zdaniem jedwab właśnie podbija kolory-są bardziej nasycone niż w lnie.
Edit: Dlatego muszą być ładne użyte ;)
Wersja do druku
na moich fotkach
http://www.chusty.info/forum/showthr...=1#post1619547
oraz w sygnaturce w sprzedażowym
IMO one są gdzieś tak pomiedzy, ale na pewno nie jest to zimny kolor
nie podoba mi sie jakos ta zieleń, jakby była faktycznie oliwkowa to jak najbardziej
zastanawia mnie ten niebieski, mam nadzieje że nie bedzie taki ważkowy ?
Ja jestem ciekawa czy bedziemy sie mogly dowiedziec, ktory kolor okaze sie najpopularniejszy.
Ano :duh: Na szczescie szary jedwab juz mam :-) Teraz mam tylko zagwozdke z tym niebieskim, bo chociaz zgaszona czerwien i oliwka (o ile takie beda) to piekne kolory, to totalnie nietwarzowe dla mnie, az mi szkoda.
Sluchajcie, chcialam zamowic jaskolki i po wlozeniu do koszyka pojawila mi sie informacja (brak towaru w magazynie). I co teraz?
P.S. Inny kolor sie dodal, wiec pewnie jak wczoraj zniknely i wroca.
a które chciałaś zamówić?
ps: moje dwie własnie przeszły bez problemu
widocznie nie/popularny wybór:lool:
Szaro-czarne. Teraz nawet ikonki juz nie ma. I wciaz mysle nad niebiesko-czarnymi i szaro-czerwonymi. Te drugie niby chcialam, ale jak teraz patrze na zdjecia tych poprzednich to pomimo, ze sa piekne zastanawiam sie czy bede je nosic. Bo czerwonej nie mam ani jednej rzeczy.
A ja ciagle dumam:whistle: pewnie rzutem na tasme zamowie;)
dopiero tu weszłam i zgłupiałam... byłam pewna, że chcę jedwab, ale jeden już mam, a len szaro-czerwony mnie powalił:love:
rozumiem, że szary jedwab jest tylko jeden: z białym, czy wczoraj było coś więcej?
Jeden tylko. Wszystkie jedwabie sa tylko z bialym watkiem, czyli 4 kolory do wyboru.
ja już mam metlik w głowie i nie wiem które brać ,
A mi się ten niebieski z opisu Natalii kojarzy trochę z kotami kaszmirowymi...:hmm: ale on mocno chabrowy był...
też się ciągle waham...:hide:
Ja się muszę zresetować :lol: Zmęczyłam się chwilowo :lol:
ten czerwony wygląda mi na ceglany
Moze glupie pytanie, ale przy zamowieniu zignorowac te14zl za transport, ktore sie pojawia automatycznie w koszyku, tak? I przelac tylko tyle, ile wynosi 50% chusty?
jak chcesz, mozesz zapłacic już z przesyłką :)
Ciągle zmieniam zdanie, wiecie ile jeszcze jest czasu do namysłu?
do 19 lutego
hehe a ja dylematu nie miałam, postawiłam na jedwab niebieski i czuję że będzie piękny. Pewnie nie tak ciemny jak w kotach navy a nawet jeśli to cudnie bo o atramentowych jaskółkach jedwabnych marzyłam i w sumie dobrze że są z jasnym wątkiem bo na navy koty czarne widać w słońcu a tak to średnio się wybijają niestety. Z jaskółkami byłoby to samo.
Myślę o lnie ale zdecydowałam że kaszmir i jedwab w jaskółki wystarczy... no i myślę a wręcz czuję że wyjdzie inny fajowy wzór więc na jaskólki się nie fokusuję aż tak bardzo.
OT: a propos - chciałyście kółkowe jaskółki - mam na zbyciu ale wełniane, mogę oddać tanio :mrgreen:
:bduh::bduh::bduh:
...
Już chyba wolałam ,jak nati rzucało nam bez ostrzeżenia, i trzeba było brać jak leci, bez myślenia.
Ja sobie spokojnie myślę ;)
jeszcze duuuużo czasu :D
Moze OT, ale wytłumaczcie mi fenomen jedwabiu... albo link jakiś do tematu poproszę... chciałabym kupić nośniejsze jaskółki na lato, Igi teraz waży 10,5 kg i nie wiem, na co się zdecydować ... Help :mighty:
niektóre jedwabie nati sobie bez problemu radzą z 10-15kg, inne niestety gorzej. Trudno powiedzieć tak na 100% jak będzie w przypadku jaskółek...
len powinien raczej lepiej nieść
Karusku dzięki! Tak też sobie wydumałam wcześniej. Klocek z Ignasia nieziemski, więc chciałabym coś nośniejszego właśnie.
makatka:
len bespieczniej, choc w silku tez ponosisz jak chcesz:applause:
no i w ogóle gratulacje
2ga chusta
1wsza prawdziwa bo tkana i juz jaskółki
ma sie to szczęscie ;)
tak na oko to w ważkach i w morzu jest ten sam niebieski.
ja to bym chciała taki niebieski jak zara infinity ;)
Natalio, jak tu zaglądasz czasem to napisz jaki niebieski jest ten niebieski ;)
a jak było z poprzednimi jedwabnymi jaskółkami?
demona chyba się dobrze o nich wyrażała ;) chyba ;)