my z Fabiem raczej też możemy:) i 4 i 18. A może ktoś nam od razu pomoże z nowym wiązaniem, bo my trochę ciemniaki jesteśmy, ale chętni się uczyć :D
Wersja do druku
my z Fabiem raczej też możemy:) i 4 i 18. A może ktoś nam od razu pomoże z nowym wiązaniem, bo my trochę ciemniaki jesteśmy, ale chętni się uczyć :D
Dziewczyny, przepraszam, ale ja 4 nie mogę. Mój mały chory... na antybiotyku :( a we wtorek ma jechać z ciocią nad morze, wiec wolę go ludziom nie pokazywać...
Może 18?
zdrówka dla maluszka! :)
Dziewczyny - wakacje zbliżają się ku końcowi... w związku z tym chyba pora reaktywować nasze spotkania pogaduszkowo-chustowe ;) Kto chętny na spotkanie we wrześniu?
No i oczywiście proszę o propozycję terminu i miejsca.
Mnie jak na razie pasuje każda sobota z wyjątkeim 15 września :) Mogę spróbować zarezerwować Kangurka albo kąt w Bollywood... albo gdzie chcecie - tylko napiszcie, gdzie :)
Na chwilę obecną u mnie odpada 1 września ;)
I nie wiem, gdzie jest to Bollywood ;)
nowe kino
mam nadzieję, że dobrze dodałam link :)
Dziewczyny, co Wy na 8 września? Mój małż pewnie na ryby ruszy na Bałtyk, więc z czystym sumieniem mogę się wybrać na kawę i plotki chustowo-dzieciowe ;)
ja wstępnie moge być:) a zapytam od razu, czy jest sens zaczynać nosić w chuście z rocznym dzieckiem? Dziecko noszone, ale nie powiem w czym...
Sens zawsze jest ;) A jak maluch noszony, to pewnie nie będzie się buntował na nowość...
Roczniaka to na plecy wrzucić można :) I może w nosidło Ergonomiczne? A na krótkie wyjścia chusta kółkowa... Opcji jest cała masa... Ale chusta długa oczywiście świetnie da radę (tylko czy rodzice będą mieli wolę ją okiełznać?)
Może niech przyjdą na spotkanie :) Jak będzie :ninja: Będzie? Określajcie się dziewczyny... i proponujcie miejsce :)
ech chyba już tu za bardzo nikt nie zagląda.. Jak będzie wiadomo na 100% czy będzie spotkanie to będę proponować koleżance przyjście;) mogłoby się odbyć, bo jeszcze nie widziałam żadnej chustomamy... Oprócz siebie w lustrze :P
a ja myślałam, że są tu chustomamy z Siedlec i okolic.. :(
I jak, było w końcu spotkanie we wrześniu?
A co z październikiem? Mi by w sumie pasowało dopiero 27go. Ewentualnie 13go. Czy komuś jeszcze pasuje taka data?
nie było.. Mi tam pasuje każda sobota;)
Dziewczyny, mam pomysł, żebyśmy się spotkały 20 października w cukierni na rogu Wojskowej i Katedralnej. Jutro będziemy pytały, czy można u nich zarezerwować stolik albo dwa dla na :)
Kto chętny?
Dzięki za info na mail ;) My jak zwykle chętni :)
I ja rowniez jestem chetna z moja corcia:))
20 mi pasuje tylko w jakich godzinach proponujecie?? Bo musze auto zalatwic od meza:p
Przeważnie spotykałyśmy się ok. 10.00 i siedziałyśmy do 12.00... albo i dłużej... Ja bym przy tych godzinach została.
Chyba, że macie inne propozycje :)
No to super mi raczej pasuje:thumbs up:
Super pomysl z tymi spotkaniami, ciesze sie ze bede mogla dolaczyc:) tak malo mam jeszcze nosi swoje dzieci a szkoda, choc u mnie w malym miescie oprocz mnie widzialam jeszcze dwie zachustowane mamy a trzecia to moja kolezanka ktorej pozyczylam mojego elastyka, ona dopiero bedzie zaczynac przygode z chusta jak urodzi drugiego maluszka:)
Mnie akurat 20go nie będzie :( Ale trudno się mówi. W następnym miesiącu już wszyskie soboty powinnam mieć wolne. To może wtedy sie uda:)
Oj a już myślałam, że i mi uda się być, ale mogę być w Siedlcach niestety tydzień później. Szkoda!!!
Dziewczyny, mamy rezerwację w cukierni Ekler na ul. Katedralnej 16 :) na hasło Klub Kangura :) Od 10.00 do 12.00 co najmniej dwa stoliki na górze, przy kąciku dla dzieci są nasze, więc przychodźcie tłumnie ;)
Kurcze dziewczyny alez mi sie plany pokrzyzowaly:((( niestety nie uda mi sie byc bo mi zmienili godzine w sobote i zamiast na popoludnie musze byc o 10 u fryzjera a za tydzien mam wyjazd wiec nie moge odwolac:(( tak sie cieszylam na to spotkanie:(( no ale mam nadzieje ze na kazde kolejne juz nic nie stanie mi na przeszkodzie, oby jak najczesciej takie spotkania teraz byly, ja baaaardzo chetnie bo ja to poczatkujaca chustomaniaczka:))
my będziemy i może jedną nową zwerbuję :-) mimila bierzesz chusty i lale?
Dziewczyny bo ja coraz bardziej zaluje ze mnie z Wami nie bedzie:( mam nadzieje zaraz na poczatku listopada zrobimy kolejne spotkanie:lol:
my będziemy;) ale na początku listopada również mogłoby się odbyć takie spotkanie:)
Dziewczynki, u mnie w listopadzie na razie brak wolnej soboty.
Ale, jak już tu pisałam, spotkania KK mogą, a nawet powinny się odbywać beze mnie ;) Więc jeśli tylko będzie wola organizacji to ja nawet swoje chusty pożyczę do pomacania i lalki do motania... i lokalizację pomogę załatwić :)
Dziękuję wszystkim za przybycie. Było bardo miło się z Wami spotkać. Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu będzie nas (Was) jeszcze więcej :)
Czyli kiedy następne spotkanie? :lol:
Fabian był w swoim żywiole - dzieci i jeszcze tyle ciekawych rzeczy wokół ;)
Dziewczyny proponujcie proponujcie termin ja na razie nie mam planow na soboty wiec chetna w kazda:)) tez chetnie sie spotkam z innymi mamusiami bo sie czuje jak odludek na tym wychowawczym;)) a jak komus mowie o chustach to pukaja sie w glowe wiec chetnie poznam inne takie jak ja:) i chetnie pogadam o wielorazowkach:) bo chcialabym zaczac ale brak mi fachowej porady:) a i corcia chetnie pozna inne Bable:):D
Pomysł mam aktualnie taki, żeby się spotkać 17 listopada. Tradycyjnie od 10.00 do 12.00.
Tym razem w Kangurku (sala zabaw na ul. Chopina 3) - starszaki będą miały kulki i zabawki a my chwilę na rozmowę....
Salę już zarezerwowałam :thumbs up:
Zapraszam :)
Jak zwykle w Kangurku - dzieciaczki korzystające z kulek, zjeżdżalni i innych atrakcji płacą za wstęp 10 zł (opłat nie zbieram oczywiście ja tylko pani właścicielka sali) Maluchy leżące i pełzające - wchodzą za darmo ;)
Pewnie jak zwykle będziemy musiały się w miare punktualnie (czyli o 12.00) zebrać, bo będą o 13.00 urodziny :)
O super! Już nie możemy się doczekać:)
Bardzo chętnie i ja się wybiorę na spotkanie :high: wybierałam się w maju będąc jeszcze w ciąży ale coś mi wypadło :? . Teraz mam już chustę i mam co w niej nosić ale samodzielne motanie słabo mi idzie :duh: ,także cieszę się już i mam nadzieję,że tym razem nic nie stanie na przeszkodzie.
super:D my też będziemy!
Może jeszcze jedną mamusię z Siedlec uda mi się zaprosić :)
A tak w ogóle to mogę ze sobą zabrać chętną ale niezmotoryzowaną mamę z Sokołowa lub Węgrowa ;-)
Super super super super:))) ja bede i chocby nie wiem co nie pozwole by mi cos stanelo na przeszkodzie:fire:
Tez chetnie podszkole dociaganie chusty, albo dowiem sie jak ja skutecznie zlamac:)
Alez sie ciesze:))
To jest w sferze gdybania ale może mi sie uda w weekend do Siedlec zawitać ale to wszystko zalezy czy M. mnie zabierze i czy będzie gdzie przenocować ciężarówke.
Zapytam gdzie jest Kraina Pieluszek w Siedlcach to bym miała pretekst do wyjadu ;).