Przepraszam czy mogę zmienić zamówienie :oops:?
Poproszę zamiast żyrafek i amarantusa jeże i muchomor - to śliczne połączenie :heart:
Ostateczna decyzja 8))
Przepraszam czy mogę zmienić zamówienie :oops:?
Poproszę zamiast żyrafek i amarantusa jeże i muchomor - to śliczne połączenie :heart:
Ostateczna decyzja 8))
czy moge sie dopiac do listy?
interesowalyby mnie trzy pieluszki z kieszonkami
https://picasaweb.google.com/tysiula...40151226207138
https://picasaweb.google.com/tysiula...40210125171730
https://picasaweb.google.com/tysiula...40219989062642
najchetniej z frota konopna
i z terminem realizacji po 25.04 :)
da sie?
Skąd Ty mnie tak znasz...? :ninja::mrgreen:
Tysiulu, mozna jeszcze domówić drugą spódniczkę - jak wyżej (też z polarkiem)?:roll: To połączenie po prostu powala...:mighty:
[Mogę się założyć, że jak moj 6-latek zobaczy tę pieluchę, to się cofnie o 5 lat i też taką zechce! Jest zapalonym grzybiarzem...:roll:]
A jaki jest termin realizacji tych cudów:?:
Aha, no i chciałam jeszcze uściślić, że wolę pieluchospódniczki na napy, nie cierrrrpię rzepów...
Czy można taką spódniczkę można dopinać do pieluszek? Tzn jedną spódniczkę biorę i dopinam do pieluszek?
Jasne, że można. Dopóki PUL jest to wszystko można :). Zapisałam Cię.
Ok, wciągam Cię na listę tu, żeby się nie pogubić :) + romantyczna, tak, nadal aktualne? :)
Hexi, PULa w z biedronkami już nie ma, w tej dostawie, OOga booga też tylko jedna, może coś innego wybierzesz??
Dopisałam Ci jeża na muchomorze :) Od teraz zabieram się za szycie wg kolejności zamówień. Orientacyjny czas dla każdego podam później. Wszystkie spódniczki i pieluchy są na napy, chyba, ze ktoś będzie bardzo chciał na rzepy :).
Można, to znaczy do moich pieluszek, bo one muszą mieć system nap, żeby można było przypiąć. Wtedy jedną spódniczkę można przypinać do każdej pieluszki z systemem :) i odwrotnie do jednej pieluszki kilka spódniczek na zmianę.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. zwierzaki domowe niebieskie (6)
2. zwierzaki domowe zielone (6)
3. żabki (2), Anyczka biały z haftem, bianka2009 - lista zamknięta na PUL
4. biedronki (3), Alkestis biedronka, metis1 biedronka, Anque - lista zamknięta na PUL
5. jeże (3) Alkestis muchomor, mirabel muchomor kieszenie, metis1 muchomor
6. safari (3) dokebu, bianka2009
7. sówki (3) dokebu, bianka2009, Me'shell - lista zamknięta na PUL
8. ooga booga turkusowa (3) dokebu, Me'shell, hexi kropki na trawie lub na turkusie (kieszenie),
9. różowe żyrafki (6) dokebu amarant_us, Me'shell
Wpisujcie się proszę na listę, jeśli jest jeszcze dany wzór PULa to wszystko z nim można zrobić :ninja:. Powyżej aktualna lista. Na czarno jeszcze dostępne.
Tysiula, a mamy się już decydować, czy pieluszki takie bardziej z falbankami, czy zwykłe obszycie - czy to kolejny etap, a ja się wyrywam do przodu? Pyta, bo piszesz, że zabierasz się za szycie;)
Dobrze, że pytasz Anyczka. Będę szyć zwykłe, standardowe obszycie - czyli tunel na gumkę - po staremu. Fason spódniczki też będę dopasowywać do tkaniny, z tych typów, które już były raczej. Jeśli ktoś będzie chciał jakiś konkretny model lub całkiem nowy, to można pisać, ale trzeba się liczyć z faktem, ze nowości troszkę dłużej szyję :) Piszcie swoje preferencje w miarę możliwości dostosuję się :)
W ramach wspomnień wklejam zdjęcie mojej malutkiej (miała wtedy tydzień) w falbaniastej formowanej kieszonce tysiuli :D Pielusia nieco rozmyta, trochę tajemnicza, ale niewątpliwie piękna :love: Niesprzedawalna. Leży w pudełeczku razem z drugą, kieszeniastą, i czeka - nie wiem, na co/kogo... :ninja:
Zdjęcie pochodzi z sesji zrobionej przez Kasię z 2xfoto.
http://images35.fotosik.pl/588/7548f9f94da0134cmed.jpg
Alę piękna fotka :love:
Myślałam, ze mi tu jakieś zdjęcia z folderów wklejasz :lol:.
A pieluszki może się jeszcze doczekają...:ninja:
o jaka szkoda...
w takim razie poprosze ooga booga z turkuowymi kropkami
i zwierzatka gospodarskie niebieskie z brazowymi kropkami (pierwsze zdjecie na picassie)
a na biedronki poczekam z nastepnego zamowienia :mrgreen:
A ja nie mogę się doczekać pierwszych fotek na forum z nowymi pieluszkami i spódniczkami :rolleye: :lool::jump: chociaż oczęta nacieszę :duh: :rolleyes: :love:
OK hexi, zapisałam :)
1. zwierzaki domowe niebieskie (5) hexi kropki na brązie kieszonki,
2. zwierzaki domowe zielone (5)
4. biedronki (3), Alkestis biedronka, metis1 biedronka, Anque - lista zamknięta na PUL
6. safari (2) dokebu, bianka2009 - lista zamknięta na PUL
8. ooga booga turkusowa (3) dokebu, Me'shell, hexi kropki na turkusie (kieszenie),
No już niedługo :) Zmykam, żeby nie marnować czasu :)
Ale piękności! Dobrze, że już nie ma jeży ani biedronek, bo oprzeć bym się nie mogła... Falbaniaste są extra, kieszeniaste też :) baaardzo lubimy te co mamy już od Ciebie :)
Hop, hop! Jaka tu cisza...:roll:
Tysiulko, jakieś wieści z fronu...? :ninja:
Ja się zaszyłam nie tylko w przenośni :)
Ale są już efekty, w najbliższy poniedziałek pokażę pierwsze rezultaty :ninja:
A przy okazji zamykam rezerwacje dopóki nie uporam się z obecnymi.
Wstępne terminy realizacji:
alkestis - 11 kwietnia
dokebu - 11 kwietnia
metis1 - 13 kwietnia (obydwie :lol:)
Anque - 15 kwietnia
Anyczka - 18 kwietnia
bianka2009 - 22 kwietnia
Me'shell - 26 kwietnia
mirabel - 29 kwietnia
hexi - 4 maja
Mam nadzieję, ze nikogo nie pominęłam. Terminy mogą się lekko zmienić... w każdą stronę :rolleyes:.
Dziękuję :heart:
Super! Bardzo się cieszę, że to prawie JUŻ! :jump:
Tysiulowa krówka :)
http://images37.fotosik.pl/740/e1e93d6aaea872b2med.jpg
chciałabym zamówić kieszonkę one size z konopna frota wewnątrz, pul zwierzęta na zielonym, a spódniczka biedronka czyli czarne kropki na czerwonym. Mogę ? :)
Ja się przypominam... Pieluszka z PULa w kwiatki, który dla mnie odłożyłaś :D
O taką bym chciała :ninja:
http://4.bp.blogspot.com/_Eh3emcnbK6...a+w+akcji1.jpg
Da radę??
ech ... pamiętam tą spódniczkę u siebie :heart: szkoda, że ja się córy nie doczekałam ;)
Tysiula, to inną spódniczkę wybiorę tylko powiedz, jakie są do wyboru? chętnie coś jednokolorowego :-)
to ja poproszę spódniczkę z tkaniny pt "muchomor" ;)
Justynko a czy mogłabyś mi same napki na razie wbić na spódniczkę? :D Jesli jeszcze nie jest za późno...Jak jest to tylko pozostanie mi kupić kolejna pieluszkę za jakiś czas :D
Ja bym sobie chciała zamówić kieszonkę w biedroneczki z falbanka w serduszka
edit oraz żabki ze spódniczką w stokrotki :)
od pupy mikropolar
https://picasaweb.google.com/tysiula...40240174083058
https://picasaweb.google.com/tysiula...40153343080162
OK, muchomor jest :)
Anque, napy można nabić w każdej chwili, więc jeśli kiedyś się zdecydujesz na spódniczkę to przyjdź z pieluszką, daleko nie masz ;)
agahk, niestety w tej dostawie są już tylko PULe te na czarno:
2. zwierzaki domowe zielone (5) s0nata muchomor,
8. ooga booga turkusowa (3) dokebu, Me'shell, hexi kropki na turkusie (kieszenie),
śmieje się z tego mojego modela bo przy zdjęciu nie chciał zbytnio współpracować tylko starał usilnie obejrzeć teren dookoła i strasznie się przy tym uślinił :lol: ;)
[QUOTE=anitanelka;1162357]http://4.bp.blogspot.com/_Eh3emcnbK6...a+w+akcji1.jpg
QUOTE]
Tysiula ty to bogini spódniczkowa jesteś
Jak jeszcze jest to wewnątrz frotę konopną... a spódniczkę z białej w stokrotki poproszę ;)
agahk, niestety w tej dostawie są już tylko PULe te na czarno:
2. zwierzaki domowe zielone (5) s0nata muchomor,
9. różowe żyrafki (6) dokebu amarant_us, Me'shell[/QUOTE]
no to zwierzaki domowe zielone + spódniczka w stokrotki
różowe żyrafki + falbanka kratka romantyczna
mikropolar od pupy
tak się woziłam, woziłam i woziłam z zamówieniem, ciągle tutaj wchodząc, że załapałam się na ostatki (bo jeszcze można???). Jeśli można to chciałabym - rózowe żyrafki- mikropolar+ niebieskie kropki
-zwierzątka domowe zielone, mikropolar+stokrotki białe przezroczyste, falbanki i jeszcze
-trzecią spódniczkę - kropki na granacie. Czy to jest realne, tysiu?
o rajusci!!! material w JEZE!!!
to pul???
jak tak to sie pisze!!! :):):)
OK zapisuję. Ale realizacja dopiero w maju. Agahk, sprawdź na samym dole czy dobrze wpisałam.
Arta, wykonalne, ale dopiero w maju. Bliższy termin podam tak pod koniec kwietnia, ok? Zapisuję. A jeszce sprecyzuj jakie falbanki masz na myśli, przyszyte czy przypinane? Naokoło czy tylko na pupie?
To będą do tej pieluszki, tak? To można :)
Martita, no spóźniłaś się jak nic kobieto, wiem, ze zarobiona jesteś, żebym wiedziała, ze Cię takie jeże interesują...
Ale pewnie jeszcze będą w lato :) Tym razem więcej wezmę :)
2. zwierzaki domowe zielone (5) s0nata muchomor, agahk stokrotki niedojrzałe, arta stokrotki białe przezroczyste falbanka + kropki na granacie spódniczka
9. różowe żyrafki (6) dokebu amarant_us, Me'shell, agahk kratka romantyczna falbanki, arta niebieskie kropki falbanka,
Tak do tej pieluszki... ale robię zmianę...
Tenisową chcę ze stokrotki śnieżnobiałe - przezroczyste, z tasiemką-paskiem jak da radę :D
A spódniczki dodatkowe poproszę z:
słoneczne serduszka
kropki na turkusie
kremowa z haftem
Jak dasz radę to o różnych krojach żeby były :ninja:
Od pupy frotka konopna, wokół nóżek falbanki...
Mam nadzieję, że nie wydziwiam za bardzo :hide:
I poproszę o podliczenie, żebym później z krzesła nie spadła ;)
Suuper tysiula! na maj może być jak najbardziej :) Falbanki poproszę przypinane i na około. I jeszcze jedną spódniczkę w zielony groszek :) To będę czekać na wiadomości. I napisz mi ile i kiedy i na jakie konto mam ci przekazać kaskę :)
No to czekam na wiadomość, jak już bedą uszyte :)
ojej...no to nic - trudno Tysiulko :)
ja mam nadzieje, ze w lato to bedziemy sie odpieluchoweywac :D:D:D
ale to dam znac jeszcze - buuuziak!!!
piekne mateirlay no i piekne pieluszki - ale u ciebie to wrecz innej opcji nie ma...buziaczek dla ciebie i Franuska!!!