strona im padła :hide: a klikam w 4 2grade....
Matko, ja szybka? :lool:chyba w turlaniu :mrgreen:
Wersja do druku
strona im padła :hide: a klikam w 4 2grade....
Matko, ja szybka? :lool:chyba w turlaniu :mrgreen:
oscha mi padla
ide sobie mineralki na twarz zalozyć:D
Ale sławna będę :lool:
ok, oficjalnie polowanie zakonczone
strona dziala ikonki brak
BRAWA DLA WSZYSTKICH
jesteśmy frikami:lool:
ale fajnymi:ninja::lol:
zaczynam żałować, że nic dla siebie nie kupiłam :cryy:ale emocje były :lool:
To kto coś ma?
melduje uciekinierke 5tke co mnie wkurzyla-i jej nie mam
oraz 3 ktore mam:ninja:
Mnie uciekła 2 i 5, czyli nie mam nic ale chętnie przygarnę zgodnie z wcześniejszymi deklaracjami.
Miejcie litość - moja latorośl waży 15 kilo, potrzebuję szmatana:mighty:
jeszcze kolkowe sa puszczone, mysle ze mozna walczyc
dopiero wróciłam ze spaceru. ale jaja z tym ebay. zazdrosnice ;)
Jaja to nie sa takie do konca. Praktyka niezgodna z prawem, by wystawiac cos czego nie ma sie w posiadaniu. Do tego krew sie gotuje u wiekszosci mam, na stronie oschy, grupach fb.
Aukcja zdjeta ale na scianie Oschy link bedzie wisial na wieki wiekow, a tam czarno na bialym, ze z Polski. Troche nieciekawy pryzmat. Mi tam nie do smiechu jakos :( :(
Się podpiszę pod Kamilą.
Niestety stawia nas to w złym świetle:(
Tak poza tym to gratuluje wszystkim,którym sie udało :) ja dziś niestety nie mogłam polować.
Ale za to spędziłem miło przedpołudnie ucząc młodą mamę motać 3 tyg maluszka :)
wydaje mi się, że przesadzacie, ale może sie mylę. ja na pewno nie generalizowałabym narodu mamusiek, któregokolwiek, na podstawie jednej aukcji.
Tu nie chodzi o jedną aukcję, dwie czy pięć tylko o to, ze generalnie chusty Oschy wywołują dużo zamieszania. A na takie praktyki nikt nie patrzy przychylnie.Wszystkie fora,w tym nasze i grupy FB stawiają warunek sprzedajesz to co masz w posiadaniu.
Ja bym nie chciała licytować chusty widmo. A co jak zaginie po drodze.Bywa, nieczęsto ale bywa.
O co chodzi? Bo ja nie w temacie.