ech w czwartek po poludniu pracuje, mogliby wypuscić je pozniejszym wieczorem. Polowac bede, ale czy mi platnosc przyjmie moją kartą, teoretycznie powinno....
Wersja do druku
ech w czwartek po poludniu pracuje, mogliby wypuscić je pozniejszym wieczorem. Polowac bede, ale czy mi platnosc przyjmie moją kartą, teoretycznie powinno....
Jak nie lubię czerwieni, tak te róże są:love:
Chciałabym te z lnem :rolleyes:
Bardzo :heart:
ciekawa jestem, jak Aphrodite ma się w porównaniu do Capriki?
bo ze zdjęć w necie wydaje mi się, że chyba tam jest ciemniejsza czerwień i mniejszy kontrast z lnem, dobrze myślę?
Też mam wrażenie, że to sprawa kontrastu.
poza tym, ja tam w ogóle nie widzę pomarańczowego ;) nie wiem czy to ustawienia mojego monitora czy jak, ale widzę tylko bardzo żywą czerwień.
to jest najgorszy dzień w moim zyciu :cryy:
akurat teraz jak ja jestem totalnie bez kasy(nawet na pół chusty nie mam) oni wypuszczają szmatę moich marzeń :cryy:
niech ktoś mnie dobije,żebym nie cierpiała...:(
Kamila,Agut
zamienię ravena jak mi upolujecie róże ;)
oddam z pocałowaniem w rękę!
chyba,że zrobią preorder :lol:
i nie trzeba będzie polować hihi to wygrzebię kasę spod ziemi:lool:
Zoana, a które róże chcesz i jaki rozmiar?
dziewczyny, to moja pierwsza poważna choroba. jestem nakręcona jak zoana na roses nova.. moge sprzedac w tym momencie natki, didki..ło! polujemy we dwójkę i właśnie bratu tłumaczę jak ma działać.. :lol:
tylko niech powiedzą, o której.
no w czwartek, ale zbierom ekypę :)
a jak myślicie - jak będzie lepiej - na 1 komp, czy na 2 kompy, ale "ciągnącego" z tego samego netu??
i jednej są ładne i drugie - a czerwone mnie nie ruszało...
No więc raven ocalony ;)
Róże prawdopodobnie bedą w preorderze ;)
A będą może noel? :love: no i co wiesz jeszcze a nie chcesz powiedzieć? :twisted: przecież podali tylko 3 chusty....