raczej 8, choć nieźle zorientowany historyczno-geograficznie 6latek też da radę :)
Wersja do druku
raczej 8, choć nieźle zorientowany historyczno-geograficznie 6latek też da radę :)
Sporo zadań jest raczej kreatywnych niż "wiedzowych", więc da się wybrać i dla 6latka ;)
Mysle, zeby kupic Mapy na prezent, ale znalazlam na amazonie recenzje, ze nie ma w ksiazce Irlandii. Wydaje mi sie to absurdalne, o co moglo tej osobie chodzic?
"I loved the book and was about to purchase this at £20 only to discover that my own country Ireland did not feature in this book."
opisów w ogóle nie ma, są strony z mapami poszczególnych krajów (i tam naniesione te wszystkie zwierzęta etc), poukładane wedle kontynentów. Dla mnie zadziwiające było, że nie ma np. Ukrainy - taka Szwajacaria jest znacznie istotniejsza z polskiego punktu widzenia... Chociaż w sumie nie wiem, na jaki rynek Mapy były planowane. Tak czy owak to wybór autorów, ich prawo.
O, my tez mapy.Bardzo fajne ale na razie leza w szafie bo dla dwulatki troche za powazna lektura. Jest tam strona, na ktorej narysowana jest taka paskudna ryba z wielkimi zebiskami i odkad Jagoda ja zobaczyla, to sie boi "lysi" czyli rybek. Czasem nawet tych "nanibowych" czyli tych, ktore widzi tylko sama Jagoda ;)
żeby już w "dużym" wątku nie zaśmiecać, tu się pożalę, czekam na tą darmową mapę, zaglądam ciągle do skrzynki i nic :(
wiem, że na mojej poczcie są problemy z dostawą :( może gdzieś przepadły ....
Ania u mnie nie ma na poczcie problemow a tez czekam i czekam i nic...
U mnie też ani widu ani słychu :(
my tez ciagle czekamy...
o nie! ja ciągle liczę na to że jednak przyślą :D
hej ale dlaczego mieliby nie wysłać? ja tak sobie myślę że wiadomo, sporo chętnych, opóźnienia są. ale że przyjdzie przesyłka bankowo!
i ciągle nic ....
Nie jesteś sama.
Ja cierpliwie czekam i nie myślę nawet,że miałyby nie dojść
ja też zamawiałam pierwszego czy drugiego dnia 1 szt i cisza w skrzynce
No ja już się zaczęłam zastanawiać, bo przecież zamawiałam pierwszego dnia, więc powinnam chyba dostać?
A w ogóle ktoś już dostał? Bo może jeszcze wysyłki nie było:confused:
wysyłki były
u nas nic...