to dziś były te biedronkowe torby? myślałam, że w poniedziałek dopiero.
Ale byłam dziś w jednej, takiej mniej obleganej i torby tam żadnej nie było.
MartaS, śliczna ta Twoja torba. I buty też musisz mieć fajne, skoro Ci do nich pasuje :)
Wersja do druku
to dziś były te biedronkowe torby? myślałam, że w poniedziałek dopiero.
Ale byłam dziś w jednej, takiej mniej obleganej i torby tam żadnej nie było.
MartaS, śliczna ta Twoja torba. I buty też musisz mieć fajne, skoro Ci do nich pasuje :)
torby były od wczoraj:D
i to by wyjaśniało dlaczego żadnej w sklepie nie widziałam ;)
http://media2.tchibo-content.de/newm...2093c71df/.jpg Taką mam z Tchibo jakby się znów pojawiła - to fajna jest . i też ma z tyłu malutka kieszonkę na komórkę i kasę .
wszyscy maja torbe, mam i ja!
w czwartek M. byl w nowootwartej biedronce w sasiednim miescie i nie pomyslal o mnie widzac te torby. Wypytalam o szczegoly, ale wiecie jak sie rozmawia z facetem ktory wszedl tak sie rozejrzec po sklepie... Dzus wracajac z Auchana zaszlam do biedronki kolo Dominiki i jakue zaskoczenie :omg: sa wszystkie modele! Pokminilam, poogladalam i wzielam z kwiatami. Bedziemy sie lansowac wiosna!
Czy ja dobrze zrozumiałam, że w Biedronce mają teraz torby na kółkach?
edit: dobra, już znalazłam - mają, jeszcze 12 dni
no wiem, zobaczę, chociaż ja mało chadzam teraz na spacery, to nie będzie wielkiej straty jak mi wykupią ;)
ja tez jestem z tych raczej wozkowych by nie nosic dodatkowych kilogramow na sobie, ale za 3 dyszki moge zaszalec zwlaszcza, ze jazda bolidem z wiosna sie skonczy :) u mnie nawet wyjscie na krotki spacer konczy sie zakupami z uwagi na lokalizacje domu i brak sklepow w okolicy. Ostatnio tez zauwazylam, ze jak cos jest w promo to ja nie potrzebuje. Potrzebuje za dwa miesiace i wtedy slono przeplacam :(
wszyscy dookoła się śmieją że to torby dla starszych pań,ale ja sobie taką sprawiłam i jestem bardzo zadowolona,nie dzwigam tyle,nie boli mnie tak kręgosłup jak kiedyś,fajna sprawa.
I mówicie, że znikają szybko te torby?
Bo u mnie w Biedronce z 10 leży w koszyku :lol:
moja torba dzis miala pierwszy egzamin - spacer na rynek warzywny w sniegu. I wiecie, ze calkiem dobrze mi sie szlo?
Kupiłam tę z Tchibo. Za 59. Jeszcze nie wyprobowana.
Ja UWIELBIAM moja torbe na kolkach, ma udzwig do 25kg, kieszonki na bokach i zapinana na suwak duza z tylu, moge do niej wlozyc nawet 2 zgrzewki wody. Moje rece ja uwielbiaja, moj kregoslup ja uwielbia, jest cudowna :p :heart:
Ja też mam i bardzo lubię :D:D:D fikuśny wzór w gazetę :D a i tak rodzina już ze mnie łacha drze,że mi się na emeryturę śpieszy, bo :
1.mam wózek na kółkach :lol:
2. zaczęłam się uczyć robić na drutach :lol:
3.chodzę z Ninką często w chuście i do tego nordic walking,a po drodze mijam przemiłe starsze panie z kijami i się pozdrawiamy , bo juz się kojarzy "swoich" na tej samej trasie :D
4. noszę swoje wyniki badań chyba ze wszystkich lat ;) ,zdjęcia itp w reklamówce do lekarza zawsze :D
Myślicie,że potrzebuję pomocy?? :hide: ;)
ja mysle ze jestes dobrze zorganizowana mama :):)
Dzisiaj widziałam Panią z bardzo fajnym wózkiem, tylko nie zdążyłam podpytać bo mi zniknęła. Miała skrzynkę. Rokładała ją z płaskiego kawałka (trochę jak takie skrzynki co leżą w marketach przy kasach do pakowania zakupów) Na jednej ścianie była teleskopowa rączka i oczywiście kółeczka. Bardzo fajna sprawa bo zajmuje mniej miejsca niż torba. Ktoś? coś?
Drogie specjalistki od wózków na kółkach ;)
Szukam czegoś na plażę - znaczy wypady na trawkę z gratami dzieciaków /piłki, wiaderka itepe/ Ma być kolorowo i optymistycznie :)
I znalazłam coś takiego:
http://allegro.pl/wozek-na-zakupy-to...330764586.html
tylko:
1. Czy to nie jakiś badziew straszny, co rozpadnie się po pierwszej wycieczce?
2. Nie za małe toto na graty?
3. nie ma zielonego... a ten mi się najbardziej podobał...
No nareszcie mnie kts docenił,a nie tylko wyśmiał :D ;)
Niestety nie pomogę,gdyż takiego nie znam :( popatrz może na komentarze tego sprzedającego i spr. po nr aukcji. czasami ludzie piszą wprost,,że np wózek to badziew,albo nie moge bez niego żyć :)