No ogolnie wg komentarzy na FB to amatorow znalazl ;) Gusta sa rozne i podejrzewam cokolwiek Nati nie wypusci (no moze oprocz pasiakow), zawsze znajdzie popyt, jezeli tylko beda to chusty w takich ilosciach jak dotychczas :D
Wersja do druku
No ogolnie wg komentarzy na FB to amatorow znalazl ;) Gusta sa rozne i podejrzewam cokolwiek Nati nie wypusci (no moze oprocz pasiakow), zawsze znajdzie popyt, jezeli tylko beda to chusty w takich ilosciach jak dotychczas :D
Mi tam jakoś ostatnie natki w ogóle nie leżą i dobrze bo przynajmniej portfel nie cierpi ;)
Niemąż obejrzał i stwierdził, że jeśli chodzi o wzór to widzi konkurencję dla safari didka:P
Obejrzałam ja dzisiaj dokładnie, łoo matko jeleń na rykowisku
wiecie, że jak patrzę na ten wzór, to zaczynam rozumieć nati, że nie są w stanie przewidzieć, co się będzie podobało :twisted: IMO kategoria balonów - wzór przeładowany, tandetny (w moim odczuciu), no, takie jelenie na rykowisku - a się sprzedał na pniu, jak rozumiem... :omg: kompletnie niepojęte dla mnie :-?
" Dziś o 15.00 w naszym sklepie pojawi się mini limit LAS 13% KASZMIR, 87% LEN"
info z FB:)
Ze zdjęć wynika, że będą też fioletowe kółkowe.
Eee Len czy Cotton? Bo już nie wiem?
co to znaczy "mini" limit? Tzn. będzie ich dużo czy mało? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Może mini chusty - czyli dziecinne?
albo po jednej sztuce z koloru :lool:
szczęscie że nie mój wzór, bo ten winny kolor piękny
I lipy będą
ale to bedzie mini limit lasu
czy lip???
a, to i to, kumam
:lol:
Lasu z kaszmirem i lip z lnem
mini limit to limitek czy limicątko:ninja:
to co, obstawiamy?
jedna chusta, czy po jednej z rozmiaru:ninja:plus kolkowa?:ninja:
:lol:
kaszmir+len?
było takie coś już kiedyś?
Zabieg marketingowy, samo LIMIT już nie działa;)
Eee, nie. Z kaszmirem las, a z lnem lipy.
wow!
chciałam upolować las
nawet szukaj znalazł 1 szt. w okazjach cenowych rozm. 6, ale nie zdąrzyłam potwierdzić, bo już brak w magazynie :/
ciekawe ile ich było
no co Ty, wlasnie kupilam
edit: limit MINI było podstawa do ceny MAXI:)