no szkoda, mnie jakoś nie powaliły; z zmową porą mi się kojarzą brrrr
Wersja do druku
no szkoda, mnie jakoś nie powaliły; z zmową porą mi się kojarzą brrrr
na tych zdjeciach ta chusta wyglada fatalnie:)
I mysle sobie, ze to sie jakos trzeba inaczej ubrac do niej:roll: I wg mnie pasowac bedzie do niej lato w tle!
Sukienka Alicji:szok:
Wiesz, ja widzialam kiedys pare gothow, calych okolczykowanych i na czarno, a ich corka byla cala na rozowo i brokatowo, i przytulala barbi. :omg: Piekny byl to widok:mrgreen:
:lool:
bo trudno jest dostać jakiś ciuch dla małej kobietki, który nie byłby różowy/błyszczący/falbaniasty :lol:
ostatnio zaczęłam się o tym przekonywać bo gromadzę z wolna ciuszki dla wewnętrznej córy.
może ci goci nawet chcieli kupić dziecku czarne glany, ale na rynku brak ;)
Aliona, tutaj jest wszystko:lool:
I jakie piekne martensy mozna dla dzieciakow kupic nie wspominajac o reszcie nieroziowej dla malych panienek:mrgreen:
Mi sie podobalo, ze ci rodzice pozwolili malej byc soba, bo ona chyba miala taka faze:)
Chociaz mam nadzieje, ze moja corka mi jej zaoszczedzi:hide:
Miałam Hellblau. Wyglądały koszmarnie, jak gacie od piżamy, może pomyśl jeszcze:)
A tutaj nowe foto Lilijek:
http://community.livejournal.com/cho...p/1926896.html
no więc dziś przyjechał ornat*
no i wizualnie jest... kontrowersyjny:-) ale np. mojemu mężowi się podoba - może dlatego, że wygląda jakby się wyprał razem z jego rowerowymi ciuchami.
nie mam porównania, bo to mój pierwszy kontakt z poprawnym politycznie jedwabiem, ale dotykowo jest przyjemny. ładnie się ułożył na chłopczyku. jest bardzo długi, muszę go zmierzyć, bo wydaje mi się, że ciachnęli szczodrzej niż przy standardowej "szóstce". w weekend spróbuję zamotać chustowe dziecko przyjaciółki, które jest prawie dwa razy cięższe od mojego chłopczyka. jak mi kręgosłup nie wysiądzie, ornat dostanie kartę stałego pobytu.
* - copyright by afro.ninja:-)
Można zanabyc
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...m=150574256738
jak dobrze utwierdzic się w przekonaniu, że brzydal :mrgreen:
ornat!!!!!!:applause::lool:
Ornat! idealne określenie!
no to ten jedwab już będzie miał taką ksywę na tym forum :twisted:
jak ktoś chce, to na ebay'u już jest -
10 dni do końca, a już 70 euro...:omg:
a tak w ogóle to kto się na te lelije jeszcze załapał ??
ja czekam ciagle. niestety tym razem spoznilam sie na zakup u producenta no i musialam zamowic w sklepie (a tego bardzo nie lubie), na dodatek wybralam bezsensownie taki, na ktorym juz raz sie przejechalam, wiec teraz chol..ra wie ile jeszcze bede czekac, bo ani me, ani be, ani kukuryku, jak mawial klasyk.
a tak a props lilii, czy ja tylko jestem macierzynsko i w ogole zboczona...ale....mnie to sie te lilije kojarza z macica i jajnikami:hide::duh::hide::oops: