oo kurcze faktycznie nepal z welna!!!!!!!!!!! moze byc fajna!!!!!!!!!!
Wersja do druku
oo kurcze faktycznie nepal z welna!!!!!!!!!!! moze byc fajna!!!!!!!!!!
O kurcze :D czyli jeszcze nic się nie dowiem! :mrgreen: A na poważnie to odkąd zobaczyłam,że jest wełna to się budzę z tym pytaniem i już mam oczopląs.Bawełna czy wełna:seesaw:.
Wełna ;)
Zwłaszcza, że ta od Nati nie gryzie, jak się delikatnie pierze, to nic jej nie będzie, ale za to nosi fajnie i jest mięciutka.
Bałam się gryzienia ale i prania też.Wszystko w pralce piorę.Ale nie oprę się :D. Nie mogę mieć samej bawełny:roll:. W końcu chodzi mi o nośność:).
welenki nati nie gryza! poważnie! nie masz sie czego obawiac!
a pranie hmmm mysle ze mozesz spokojnie prac w pralce na programie do welny :)
Jeszcze ostatni diabełek mi wierci do ucha czy wełenki bardzo grzeją i czy można ich używać latem:hide:.A tak przy okazji to patrzyłam na zdjęcia jednej i drugiej chusty i tak na oko to nie widać różnicy. Ale to pewnie nic nie znaczy:duh:. No pytania nieobeznanego-wybaczcie:D.
welenki na lato jak najbardziej sie nadaja! nie grzeja bo sa przewiewne. Nie wiem jak gruby jest akurat ten model ale mysle ze spokojnie sie nada. jedyne co to ma dosc ciemne kolory i przez to sie moga ciut nagrzewac...
brac welne - jak sie kolor podoba i jest welna to brac welna
nati ma genialne welniaczki - nie gryza, cudnie nosza i sa z termoregulacja ;)
ech... a ja to sie chyba nie doczekam....
Natalio! - uslysz moje wolanie - zielenie i turkusy welniane - w paski kwiatki bratki - wsio rawno - biore jak leci :lol: (a najlepiej takie jak welenki rozowe tylko w niebieskosciach i zieleniach :love: )
nepal bardzo mi sie podoba :)
ja wzielam i bawełne i wełne ;) zobaczymy
ja chcę zdjęcia w akcji!! dziewczyny, zlitujcie się i pokażcie.....