Pewnie lubisz te, ktorej sie obecnie chcesz pozbyc? ;)
Wersja do druku
Pewnie lubisz te, ktorej sie obecnie chcesz pozbyc? ;)
no chyba że :lol:Cytat:
Zamieszczone przez petisu
i tu widać moją praktyczność i dowód na to,że ja do tego forum kompletnie nie pasuję 8)) :lol:
ale gdyby nie Wy moje drogie koleżanki to jedyna lubiana przeze mnie chusta już dawno poszłaby w świat
buziaczki :evil: :lol:
Krążę ostatnio wokół Didków i już się prawie zdecydowałam na kółkową Katję z wełną (dzięki Petisu), a tu czytam, że pod koniec miesiąca jest szansa na nowości :shock:
A ja mam urodziny 31 sierpnia, to może czekać z wyborem prezentu, co :?:
siedzę cicho, wszyscy śpią i ukradkiem donoszę ( 8)) ):
[łapy mi się trzęsą jak to pisze :lol:]
zakupiłam u Vegi przed chwilą millefiori z jedwabiem :shock: upiór chustowy :twisted: tkwiący we mnie posłużył się moim palcem i kliknął 'enter' :twisted: 8)) ziemia zadrżała 8)) aż pieniążki na koncie podskoczyły 8))
nie mogę się doczekać na testowanie żadnej z chust :P to musiałam zamówić 8)) :twisted: wy mnie zrozumiecie przecież 8)) :lol:
w domu mnie przemielą przez maszynkę.. :(
a jeszcze ma przyjść indio od Petisu, dlatego mówię wam 8)) jak któregoś dnia zauważycie, że coś na forum się nie pojawiam, to będziecie wiedziały dlaczego 8)) :lol:
wow, Mone - ale zaszalalas!
a tego upiora chustowego to ja bardzo dobrze znam... tez mnie czesto odwiedza ;)
daj znac jak juz dojda i jak wrazenia ;) i koniecznie zdjecia!!!
to uważaj na ten jedwab,bo
:rolleye: ja oszaleję kiedyś przez te didki, teraz to mnie wszyscy wystraszyli :( :cry: chyba zrezygnuję w takim razie :( chciałam koniecznie jedwab, nie wiedziałam, że ta chusta się może mechacić, jeszcze za tą cenę nie chcę ryzykować :( to sobie narobiłam :? a tak się cieszyłam :)
morał z tego taki, że są didki i didki.. 8))
nie szalej kochana :)
ja mam indio z jedwabiem i nosi się po prostu fantastycznie! nic się nie mechaci. to bardzo trwałe i od początku mięciutkie chusty. są tak piękne, że ja bym się na twoim miejscu nie zastanawiała :). i zawsze osiągają dobre ceny, nawet mocno używane.
Aniu ale to żakard, jakby to był silk :love: :D Ja właśnie naiwnie szukam indio z jedwabiem i nikt nie chce sprzedać :) Nie dziwie się zresztą ;) Zobaczyłam, że jest milliefiori z jedwabiem i nie zastanawiając się dłużej wzięłam. Potem doczytałam, że to zupełnie co innego niż silk :D czy heblau (czy jakoś tak)
Może jeszcze kiedyś będą jedwabie indio :( ale wtedy pewnie nie będę miała na nie kasy i tak to już w życiu jest.. :D
Aniu, może jak kiedyś będziesz w Łodzi, to daj znać :D zabierz ze sobą stosik :lol: i indio z jedwabiem :D 8))
Heblau o ile mnie pamięć nie myli to były fale z jedwabiem - żakard właśnie - Ania ma takie, może powie, czy jej się mechaci.
no tak ale powiadają, że te fale to już w ogóle inna bajka :)
swoją drogą Vega, jak wygram w totka, to wykupie didki w Twoim sklepie :lol: , bo masz coralle, czarne elipsy, konopie, millefiori - moje składniki potrzebne do utworzenia mojego idealnego stosika 8))
ech.. fajnie jest tak sobie pomarzyć :) ;)
Ja ma jedwabne fale, nic a nic się nie mechacą :D
Aniu, ja od wczoraj jestem wielbiciekla fal didkowych... Pokaz prosze fote twoich jedwabnych :)
tak, Aniu, masz zdjęcia? :D
Pisałam o nich w radosnej twórczości, temat zgadywanka ;)
jak zrobię jeszcze jakieś lepsze fotki to wkleję.