-
Ja też !!!!
1.Magda&Franio
2.Magda&Franio
3.Magda&Franio
4. MamaDi
5. MamaDi
6. biankaaa
7. biankaaa
8. biankaaa
9. aska.jb
10. aska.jb
11. aska.jb
12. aginia
13. aginia
14. aginia
15. sharkah
16. sharkah
17. Olban
18. Olban
19. Olban
20. Olban
21. carissima
22. KaiDo
23.opolanka
24.opolanka
25. Kasia.234
26. Kasia.234
27. mamusia_Antusia
28. mamusia_Antusia
29. mamusia_Antusia
30. Jul
31. Jul
32.julaac
33.julaac
34.morla1
35.morla1
-
No to mamy komplet:mrgreen:
MamaDi - super, czekamy na wieści!
-
Kurczę ja też bym chciała!!! Jedną choćby, a lepiej dwie! Jul mi dziś mówiła a ja zawsze się wszędzie spóźniam. Zlitujcie się!
-
Jełśi ktoś się wyłamie z zamówienia albo będzie można powiekszyć zamówienie to ja pisze się na listę rezerwową:
1.lilka_l
2. lilka_l
3.lilka_l
-
Lilko chyba 2,3,4 to ty???? Bo ja mam numer 1, hihihi
-
Włąśnie miałam zaproponować, edytuj:)
-
murmle - jeśli nadal Ci zależy - edytuj i zamiast mnie wpisz siebie. Jednak odpuszczę sobie z tą formowanką - choć bardzo chcę. Ale szaleństwo zakupowe we wrześniu pochłonęło prawie całą moją kartę kredytową :duh:
-
Mąż korzystał kiedyś z https://www.usps.com/welcome.htm i obyło ok, tak na szybko, szacunkowo bez ubezpiecznia wyszło 54$.
-
Dziewczyny zwalniam 2 formowanki! Można edytować poz. 2 i 3 listy. Właśnie kupiłam ecobubs i na gdiapers czekam :)
-
jak zaklepałam wstępnie 3 sztuki - jeśli komus bardzo zalezy mogę odstąpić jedną
-
To jeśli murmle chce nich wskakuje pierwsza a ja jeśli jeszcze coś zostanie za nią
-
po zmianach:
1. Magda&Franio
2. Lilka_l
3. Lilka_L
4. MamaDi
5. MamaDi
6. biankaaa
7. biankaaa
8. biankaaa
9. aska.jb
10. aska.jb
11. aska.jb
12. aginia
13. aginia
14. aginia
15. sharkah
16. sharkah
17. Olban
18. Olban
19. Olban
20. Olban
21. murmle
22. KaiDo
23.opolanka
24.opolanka
25. Kasia.234
26. Kasia.234
27. Lilka_l
28. mamusia_Antusia
29. mamusia_Antusia
30. Jul
31. Jul
32.julaac
33.julaac
34.morla1
35.morla1
Wszystko się zgadza?
Magda, wyślesz maila do Renee? Na Fb jest zapowiedz nowej kolekcji:)
-
Już wczoraj napisałam (z tymże z pytaniem o ten tuzin) jeszcze nie odpowiedziała pewnie ze względu na różnicę w czasie. Poniżej zrobię listę pytań do Renee, w razie czego sprostujcie:
1. Jaki czas szycia tych 35 pieluch?
2. Czy można idywidualnie wybrać wzór każdej z nich czy Renee wybiera uwzględniając jedynie czy dla chłopca/dziewczynki?
3. Czy wysyłka tych 35 na adres w USA będzie bezpłatna?
4.
5.
Dziewczyny jak technicznie rozegramy sprawę przelewu $ za przesyłkę z usa do polski np. cioci MamaDi? (Ja się tego nie podejmuję) Jest ktoś w stanie policzyć ile czasowo ta operacja zajmie? Jak załstwić sprawę z ubezpieczeniem wartości paczki a ominięciem konieczności płacenia cła i vatu?
-
-
paypalem mozna placic:)
szybko i bezpiecznie.
Jeez, az mi glupio, ze nie kupuje nowych pieluch:)
Ale prawde mowiac to mi zal, ze MS bedzie mialo teraz wkladany trifold zamiast wpinanych dawnych wkladek:( Lubie te skladane, ale w innych pieluchach. Ale fajnie, ze beda ciut wyzsze, bo przy dluzszych dzieciach to sie przyda.
Demona, ale Ci fajnie, ze bedziesz kupowac w nie tak dalekiej przyszlosci kolejne:)
-
Renee mi odpisała, że ten tuzin pieluch może mi wysłać jako prywatną paczkę :) I ponieważ ma już sporo uszytych pieluch wysłałaby je szybciej niż za 2 tyg
Co do tego zbiorowego zamówienia 35szt. jeszcze Renee pytań nie zadałam, bo na razie jeszcze nie dopisałyście nic więcej do pytań z mojego postu powyżej :)
-
Poczekajmy aż MamaDi odpowie... co do płatności to może jak Renee poda nam koszt całej operacji ( 500$ plus pewnie przesyłka w ramach USA) to każda z nas zrobi przelew za swoje pieluszki tej dziewczynia która zrobi ogólny przelew??? Ja nie mam karty kredytowej więc chyba nie pomogę:frown
Tak jeszcze sobie pomyślałam a może nie bawić się w przesyłkę do Usa tylko poprosiłybyśmy Renee o wysłanie kilku paczek tak, żeby paczka mieściła się w kwocie od której nie płaci się cła i Vatu:hmm: Może Renee nam coś doradzi w tej kwestii???
-
jeśli może 12 wysłać prywatną paczką to myślę, że można ja poprosić o wysłanie 3 paczek czyli tego dużego zamówienia z mega rabatem:)
-
Hej, sorki że dopiero teraz ale w pracy nie mam możliwości pisać:frown
Przesyłka ze stanów prywatna ubezpieczona lotnicza 45 USD.
Więc nie tak źle.
-
To ja jeszcze podopisuję miasta może się to przyda przy dzieleniu paczek:)
1. Magda&Franio Warszawa
2. Lilka_l Szczecin
3. Lilka_L
4. MamaDi Kraków
5. MamaDi
6. biankaaa Wrocław
7. biankaaa
8. biankaaa
9. aska.jb Warszawa
10. aska.jb
11. aska.jb
12. aginia Warszawa
13. aginia
14. aginia
15. sharkah Warszawa
16. sharkah
17. Olban Warszawa
18. Olban
19. Olban
20. Olban
21. murmle Warszawa
22. KaiDo Trójmiasto
23.opolanka Opole
24.opolanka
25. Kasia.234 Trójmiasto
26. Kasia.234
27. Lilka_l
28. mamusia_Antusia ???
29. mamusia_Antusia
30. Jul Warszawa
31. Jul
32.julaac ???
33.julaac
34.morla1 Poznań
35.morla1
Aż 16 pieluszek trafi do Warszawy:) Resztę trzeba będzię sensowanie podzielić:)